Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Virusi na Forumu?

(1/3) > >>

Faba:
Cini mi se da imam(o) problem  :confused5:
otvorim forum-->novi odgovori od vaše zadnje posjete-->tema se zove VXR back to orginal(cini mi se) i pojavi mi se ogroman prozor u kojem pise da stranicu otvaram na svoj rizik,da sadrzi viruse...nesto u tom stili zaboravio sam kopirat prozor  :BangHead:

isto tako,mislim da sam prije dosta mjeseci na Forumu pograo virus,komp radi super,sve 5,odem na Forum,otvorim neki Drifterovu temu,sve se zaledi  :jerk: .i nista,moram iskopcat komp iz struje,poslje toga vise nije radio,nije dizo winovse  :icon_scratch: .inace to je bio ujakov kompjuter,kaj je doso s popravka pitam ujaka sta je bio kaze on da je bio virus,samo sta je zaboravio pitat kakav virus i od kod  :dontknow:

jedno upozorenje,makar nemora nista znacit  :)

gokiSP:
Kako nama drugima ne ulijeću virusi po forumu?  :toothy12:

Imate debilne antiviruse koje ste posedili na max osjetljivost, i onda kad on link prepozna kao "virus" na čudu ste.

E majstori, majstori  :toothy12:

Aerox007:

--- Citat: gokiSP - 25 Rujan, 2010, 12:16:38 ---Kako nama drugima ne ulijeću virusi po forumu?  :toothy12:

Imate debilne antiviruse koje ste posedili na max osjetljivost, i onda kad on link prepozna kao "virus" na čudu ste.

E majstori, majstori  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Taj faba sve zna :toothy3:

Faba:
 :confused5:
od kad sam otvorio temu,jos mi se 2x pojavilo  :happy8:

EDIT: koristim AVG

YamahaSpy:
Ja koristim Microsoft Security - Essentials i radi odlicno  :icon_thumright:  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju