Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Preporuka auspuha

(1/10) > >>

Nix666:
planirao sam uzeti RR-a ali ništa od toga....ovo mi je konačni izbor ZX, Technigas next r ili rabljeni gianelli extra(ili neki četvrti ako uleti povoljno)...molim preporuke i eventualno ako je tko imao kojeg da mi kaže otprilike koje rolice i dizna idu na njega za runnera sp 50....mnogo hvala

pralas:

--- Citat: Nix666 - 23 Rujan, 2010, 22:35:55 ---zanima me kako se slaže ovaj spuh sa serijalom...koje rolice idu i koja dizna sa red spongeom, federi kvačila i serijski....zna li netko možda cijenu u bibi kartu....uzeo bih zx-a ali to je već izlizano pa ako je rr u redu uzet ču njega...hvala svima na informacijama

--- Kraj citata ---
rolice oko 5gr,federi kvacila malossi zuti,serijski centralni i dizna 64 sa red sponge...
preporucam leovince rr....

funkyzg26:
zaboravite rra i zxa došao je zxr  :icon_thumright:

Nix666:

--- Citat: ivan pralas - 23 Rujan, 2010, 22:37:19 ---rolice oko 5gr,federi kvacila malossi zuti,serijski centralni i dizna 64 sa red sponge...
preporucam leovince rr....

--- Kraj citata ---
hvala na odgovoru...jel zna netko koja je cijena u bibi kartu...i ako ima razlike u odnosu na zx da li se isplati dati više para za ovog?...e da... ako je netko stavljao na skut neka mitočno napiše što je stavio na njega....znam da bez isprobavanja nema ništa, ali da se znam bolje orijentirati

Nix666:
zapeo mi za oko technigas next r.....ima li toga za kupiti kod nas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju