Općenito > Generalno o skuterima

Otto skuteri odlaze u povijest? Cvajama već odzvonilo...

<< < (15/17) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: SPecial - 30 Rujan, 2010, 14:16:07 ---

ahhahahahhahahahhahahahhaha,bas me zanima kako ce biti kada dođu euro 10 norme,di ces onda s aupusima.

--- Kraj citata ---

oko cijelog zadnjeg kraja  :icon_biggrin:

yasuni x10 edition...  :drunken_smilie:

Drnda:

--- Citat: SPecial - 30 Rujan, 2010, 14:16:07 ---

ahhahahahhahahahhahahahhaha,bas me zanima kako ce biti kada dođu euro 10 norme,di ces onda s aupusima.

--- Kraj citata ---
ma pod ruku sve to ide, samo preporucljivo ga hladnog na tehnicki voziti radi mogucih opekotina na ruci :toothy12: :toothy12:

SlowRider:
A kako bi to zvucalo i djelovalo na performanse da se ZX-u stavi jos jedan top, recimo iznad njega i da je povezan sa orginalnom cijevi, znaci da dim prolazi kroz 2 topa  :icon_scratch:

je li probao tko unistiti spuh na taj nacin?  :toothy3:

S.F. sf2:

--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2010, 16:40:02 ---A kako bi to zvucalo i djelovalo na performanse da se ZX-u stavi jos jedan top, recimo iznad njega i da je povezan sa orginalnom cijevi, znaci da dim prolazi kroz 2 topa  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
mislis ko oni ixil spuhovi s 2 topa?

SPecial:

--- Citat: SlowRider - 30 Rujan, 2010, 16:40:02 ---A kako bi to zvucalo i djelovalo na performanse da se ZX-u stavi jos jedan top, recimo iznad njega i da je povezan sa orginalnom cijevi, znaci da dim prolazi kroz 2 topa  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

To je ucinio jedan decko iz RI,ali mislim da nije spojio tako da vazduh ide kroz oba topica,tako da je bila vise sminka,a na apriliji area 51 vidio sam oriđiđi takav spuh (aftermarket).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju