Općenito > Generalno o skuterima

Otto skuteri odlaze u povijest? Cvajama već odzvonilo...

<< < (12/17) > >>

veka84sb:
Kada budu e-skuteri, ja cu sloziti jednog da traje 2 iljade kollje i ubija! :icon_biggrin: bit ce glasan kada eksplodiraju baterije i mirisat ce po kiselini  :icon_tongue:

JogFromYamaha:
vrijeme je da slow pocne kupovat kondenzatore sad dok su jeftini kaj ih bu kasnije po vecim parama prodaval  :laughing6:

ive_91:
zato ja slazem didrecka.. ak mi i nevjeruje za eko normu, guraj sondu u spuh pa da vidimo.. ak nebu proso idemo po gen dva koji ima vise senzora pa ga malo zdrkamo i imamo fucking euro normu.

funkyzg26:
ma nema šanse da če ti zeleni išta postič ako i oče onda moraju zatvorit komplet stihl tvornicu a to neče nikad uspijet , sve što izlazi iz te tvornice je dvotaktno a svi znamo da imaju najbolje motorke,flakserice itd na svijetu tako da nema brige  :icon_thumright:

ive_91:
bavim se tim pi*darijama uređenjem vrtova, krcenje šikara itd..

da mi ponude flaksericu da ima maximanlo kilu vise od 2t. i da mi dade uz nju nekoliko baterija i da mi jedna baterija drzi 30 min. kolko mi drzi tank na max opterecenju i da mogu u komadu radit uz te baterije 3h. i da je cijena ista, vjerojatno bi uzeo samo kaj to ne da nece napravit nego nemogu.. jer ta flakserica ima 5ks. i vrti se 10-12k rpm i sa šajbom srusim drvo fi: 30. da bi tak nkj. bilo na struju moral bi imat akumulator od 15kg na ramenima. i motor od 10 kg minimalno. 

a druga stvar je to kaj to nece radit sigurno kad ozezi vrucina i prasina usred ljeta i kad bude vani 35° ili u jesen kad je vani 15° i kisa ljeva a ti krcis.

kad ce moc napravit tak nkj. malo i autonomo onda cu drage volje kupit skuter/motor/auto na struju. jer onda ce to bit to.. sad nemogu napravit 4t flaksericu dobru, tj. imaju stihl al ne da nevalja nego nevalja i 60% vremena je na servisu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju