Općenito > Generalno o skuterima

Otto skuteri odlaze u povijest? Cvajama već odzvonilo...

<< < (11/17) > >>

logos:
moze  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

SPecial:

--- Citat: logos - 24 Rujan, 2010, 12:33:36 ---nisam rekao da im se ti uvlacis u supak nego vasi politicari

--- Kraj citata ---

Nasi nas politicari predstavljaju kao narod jer smo ih mi izabrali za tu funkciju.
Njihovo vođenje nase Domovine je takvo kakvo je,i ne sviđa nam se,sto ne znaci da nam svi smiju vrijeđati Domovinu,predstavnike i nas same.
Ispricavam se zbog pogrdnog naziva.

funkyzg26:

--- Citat: SPecial - 24 Rujan, 2010, 12:54:57 ---Nasi nas politicari predstavljaju kao narod jer smo ih mi izabrali za tu funkciju.
Njihovo vođenje nase Domovine je takvo kakvo je,i ne sviđa nam se,sto ne znaci da nam svi smiju vrijeđati Domovinu,predstavnike i nas same.
Ispricavam se zbog pogrdnog naziva.

--- Kraj citata ---

ma kaj ti braniš još naše političare ti si lud ja sam hrvat pa mi se gade totalno , ovom hdzu svi četnici zajedno nisu ravni ni blizu kolko su oništili ovu zemlju i kolko su ljudi pobili , i kaj je najbolje još je i dalje uništavaju  a narod samo gleda e da smo francuzi taj cijeli hdz bi odavno bio kompletan  u zatvorima :angry7:

SPecial:
Rekao sam da nisam zadovoljan,ali treba se potruditi da izvucemo svoju zemlju,zemlju koju su nam preci ostavili i za koju su polozili zivote,izvucemo iz ovog nereda i rasula u koje su nas ti spomenuti politicari uveli. Nema kruha od vrijeđanja i omalovazavanja,treba se potruditi i kada dođe tvoj ei moje vrijeme za ispravan potez,tada treba ispravno odreagirati.

walkay:
Jos malo pa cemo svi elektronske dijelove narucivati od Slowridera i preko SA,SC,Sip!  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju