Tehnički kutak > Tuning skutera
kako nabrijati skuter da ide vise od 100
formoz:
kad bi meni moj sf2 iso sa karbom,red sponge-om, prenosom i auspuhom pravih 110 ja bi se udaro nogom u guzicu od srece
kamikaza:
pa moj sf2 sa multivarom fly kuplungom zx-om karbom 19malosi pakiranje i malossi fitletom zraka ide 85... a pise da ide preko 110
Luksy:
a moj runner sa malossi sportom 70,arrowom 19 karb i red spongeom po celeru nemoze priko 95 :toothy12: sta ce mo sad cuneri :icon_thumright:
cameosb:
--- Citat: Luksy - 23 Rujan, 2010, 23:41:41 ---a moj runner sa malossi sportom 70,arrowom 19 karb i red spongeom po celeru nemoze priko 95 :toothy12: sta ce mo sad cuneri :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jebeš?
3alfa3:
--- Citat: 1995 - 23 Rujan, 2010, 17:28:32 ---ja imam speedfight 1.. kojem sam promjenio motor ( stavio sam od duje. 8) )imam AROW auspuh , promjenio sam oprugu na kuplungu. motor ima 50 kubika tj. 49...i nema blokadu (naravno ;D ).. ide 100 a cak i vise... a mene zanima dali bi ja mogao jos sta promjenit tako da ide brze :help:.. a da ne stavljam kit.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
rastavi brzinomjer i stavi mu pozadinu koja ce za jos 20 km/h pokazivat vise nego sto ides. I garantiram barem 20 km/h napretka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju