Tehnički kutak > Tuning skutera
kako nabrijati skuter da ide vise od 100
cameosb:
--- Citat: ForRace3 - 26 Rujan, 2010, 13:40:15 ---Koliko ja znam MHR REPLICA, je uz Polini Corsu, Due+ i ostale jebivjetre sredina MIDRACE klase...
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Crazy Kuree:
Pa dobro a šta ste vi tu sad rekli, ionak kao da je bitno koja je klasa već koliko razvija ks i za koliko je obrtaja pravljen. Sve šta ima 2 karike nije predviđeno za obrtaje i ja to ne smatram midrace kitem
formoz:
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Rujan, 2010, 14:13:40 ---Pa dobro a šta ste vi tu sad rekli, ionak kao da je bitno koja je klasa već koliko razvija ks i za koliko je obrtaja pravljen. Sve šta ima 2 karike nije predviđeno za obrtaje i ja to ne smatram midrace kitem
--- Kraj citata ---
koda je ikog briga sto ti kitove s 2 karike ne smatras midrace klasom, ako on daje dovoljno ks snaga da bude svrstan pod midrace onda on je midrace sve da ima 15 karika
marko_AeRoX:
--- Citat: luna500rr - 26 Rujan, 2010, 10:20:48 ---Sf 100ccm jedva 100 ide, tvoj nemoze preko 80-85 nema teoretske sanse, jedino nizbrdo u leru s raketom na ledjima :dontknow:
--- Kraj citata ---
i onda potegne... dođe do kraja, al ko da ima snage da jos potegne...
Crazy Kuree:
E Formoz da mi je znat tvoj setup kad si toliko pametan, vjerujem da je MHR team auspuh na čistoj serijali, valjda što skuplje to bolje... te klase je pravio čovjek iz hrvatske još u doba kad ti nisi imo skuter čak i tad mhr replicu je bilo teško svrstat u midrace ili base, ima novija podjela gdje MHR replica nije midrace i gdje postoji high end klasa koje nije prije ni bilo kao ni kiteva za takvu klasu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju