Tehnički kutak > Tuning skutera

kako nabrijati skuter da ide vise od 100

<< < (4/14) > >>

wed007:

--- Citat: 1995 - 23 Rujan, 2010, 17:28:32 ---ja imam speedfight 1.. kojem sam promjenio motor ( stavio sam od duje.  8) )imam AROW auspuh , promjenio sam oprugu na kuplungu. motor ima 50 kubika tj. 49...i nema blokadu (naravno  ;D ).. ide 100 a cak i vise...  a mene zanima dali bi ja mogao jos sta promjenit tako da ide brze :help:.. a da ne stavljam kit..    :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ti bi sa tim svojim only one edition skutom koji ide serijski sam sa spuhom ide preko 100  sa high endom u startu i u krajnoj prao svaku somaću a klip i karike bi mjenjo svakih 10 000km.                 :trespaf: :trespaf: :trespaf:

1995:
sportski variomat vec imam.. motor mi ide 100 i vise njerio sam sa starim .. vozio je pokraj mene sa svojim motorom... (da se pohvalim... honda CBR 600RR :headbang: ) i brzinomjer radi 100% ispravno.. ali ima koji auspuh bolji od AROW-a..?  neki top.??

1995:
aa sta vam je ovaj "karb"?? je li to karburator??   ???

WiNdFuCkEr_kc:
ahahahahahahahahah  :umroodsmijeha: je karburatorce :wav:

luna500rr:

--- Citat: 1995 - 26 Rujan, 2010, 09:56:52 ---sportski variomat vec imam.. motor mi ide 100 i vise njerio sam sa starim .. vozio je pokraj mene sa svojim motorom... (da se pohvalim... honda CBR 600RR :headbang: ) i brzinomjer radi 100% ispravno.. ali ima koji auspuh bolji od AROW-a..?  neki top.??

--- Kraj citata ---

Sf 100ccm jedva 100 ide, tvoj nemoze preko 80-85 nema teoretske sanse, jedino nizbrdo u leru s raketom na ledjima :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju