Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Yamaha R1 - No Fear

<< < (4/6) > >>

formoz:
ja vozim skutera od 50 ccm i opet ne vozim po propisima , kad mi kaze susjed da ce mi dat yamahu da se provozam (600ccm) ko da mi je reko da mi je poklanja, ja se preporodim, ne vracam je ispod 6000 o/min , samo zbog zvuka koji te jednostavno vuce na to, tih 6000 bi bilo ok da je u 1-2 brzini, al kad je 6000 u trecoj ili cetvrtoj e to je onda vec..... rijetko presaltam u cetvrtu a u petu nisam nikad, jednostavno nemam potrebu kad iskljucuje drugu na 180  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

WiNdFuCkEr_kc:

--- Citat: Aerox007 - 23 Rujan, 2010, 21:17:50 ---ajde molim vas 90 posto nas bi (mozda i bude) vozilo ovak bahato kad nabavimo jace pile tak da........

--- Kraj citata ---

tocno to...al uvjek treba nesto i u glavi imat :icon_biggrin:
al na takvim brzinama da se nesto dogodi netreba uvjek vozac motora biti kriv
dost je da ga vjetar od drugog auta puhne i vec motor pocne plesat ili kamencic :rip: i ode u pm.

runer 180:
ima muda lik..

mopsy58:

--- Citat: runer 180 - 26 Rujan, 2010, 15:18:11 ---ima muda lik..

--- Kraj citata ---

ali ako ovako nastavi ostat ce bez njih...i glave... ::)

RunnerBoy:

--- Citat: Aerox007 - 23 Rujan, 2010, 21:17:50 ---ajde molim vas 90 posto nas bi (mozda i bude) vozilo ovak bahato kad nabavimo jace pile tak da........

--- Kraj citata ---
istina, ali ja se bojim vecih brzina :strah:, imao mi do prije godinu dana kum, zeca 750 i stalno sam se vozio s njim, i on mi kaze drzi se, kad ono sa 60 km/h u 2 sek bio na 120 km/h, ja se usro :wcm:, poceo mu govorit da uspori, jer, vec na 100 km/h pocelo mi se kao vrtit u glavi, ono sve se krece tako brzo :uuuu:. i pitam ja njega kak uspije takvom brzinom vozit i tako brzo reagirat u naglim zavojima, i on mi odgovorio da se i njemu cinilo sve to brzo kad je poceo vozit, al da s vremenom se kao ''priviknes''. bio mi dao da probam malo u dvoristu, ja krenuo 20 m i stao odmah, reko, nosi ti to. a s runnerom mi je fakat gust vozit, makar neide brzo al mi je jednostavno GUŠT.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju