Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (12/55) > >>

ivanm:
kurblaj sa odvrnutim gasom na 3/4 da se upali smjesa jer je prebogata..

pralas:
zasto mislis da je svjecica kriva?
cesto rupa na klipu bude zbog presiromasne smjese..

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 05 Veljača, 2011, 21:47:30 ---kurblaj sa odvrnutim gasom na 3/4 da se upali smjesa jer je prebogata..

--- Kraj citata ---

OK

--- Citat: ivan pralas - 05 Veljača, 2011, 21:49:06 ---zasto mislis da je svjecica kriva?
cesto rupa na klipu bude zbog presiromasne smjese..

--- Kraj citata ---

Jer mi je jedno vrime radila pa jedno vrime nije pa sam je oprao u loz ulju, ocistio i opet je radila tocno 100km... Nisam znao da moze biti do smjese, skuter se negusi 1% isao je bas ok, karb sam lagano ustelao, svjecica cigla samo takva, celo klipa isto tako...

ivanm:
pregrijao se zbog nečega, ne mora biti ni svječica ni karb... to je zračnjak i njemu malo treba... ja sam na zračnjacima sahranio mnogo klipova a na vodenjaku nijedan..

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 06 Veljača, 2011, 08:22:11 ---pregrijao se zbog nečega, ne mora biti ni svječica ni karb... to je zračnjak i njemu malo treba... ja sam na zračnjacima sahranio mnogo klipova a na vodenjaku nijedan..

--- Kraj citata ---

Maloprije sam gledao robijevu temu kad mu je klip osao, ocito nije svjecica nego nesto drugo, kac je tocno opisao simtome propadanja klipa zbog pregrijavanja, ocito je moj klip prerijan kad se aluminij prema ispuhu otopio i spojio s karikom, a rupa ide od sredine prema ispuhu...
Sigurno je smjesa kriva ili fals zrak ili nesto... Cak mislim da mi prevrtava sad s ovim auspuhom, trazi okretaje neke normalne serijale, jucer uzbrdo prije cvikanja je bilo puni gas oko minute jos smo dvojica gore bili, vjerojatno je karb zastopan ili nesto, smjesa je ok kad je sve cisto, to sam 100% siguran...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju