Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
Ivan_drifter:
da da nebi bilo da kopa na bljuzgi i nemoze snimat il da nejde kolko moze....al vjerujem da ide ipak je moj vario gore... mislim... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
animatrix:
proljetos kad je obecao video, rekao, mokra cesta, nemoze krenit, proslo mu ljeto vozio se na serijskim rolicama, sta je sljedece? xD
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 16 Listopad, 2010, 00:28:13 ---proljetos kad je obecao video, rekao, mokra cesta, nemoze krenit, proslo mu ljeto vozio se na serijskim rolicama, sta je sljedece? xD
--- Kraj citata ---
Uvjek sam stavio video, ima pun racku videa na mom chanelu, koji god k promjenim odma stavim video :toothy12:
Na mobu ih imam sigurno 50 XD, snimam video i kad nevalja i kad valja ako te koji zanima ucas ga uploadam...
--- Citat: mario_f15 - 15 Listopad, 2010, 21:54:22 ---dobar je mercedes.. :toothy12: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
300E benzin :sex2: , non stop ispred kuce a nesmim ga vozit :BangHead:
luna500rr:
Evo jedno pitanje, mogu za malu lovu piknuit mina masinu s kotacima u boji skutera, ali je problem u tome sto sam zadovoljan i s ovom masinom pa me zanima dali bi dobio ista na preformansama ako ju stavim?
Masina je u ok stanju isli bi gore kit, spuh, karb i polutke s sadasnje masine al bi struja bila ducati i variomat sportski?
Zanima me samo hocu li izgubit na krajnjoj ako ju stavim?
walkay:
Ja mislim da bi cak dobio na krajnju, trebao bi ic bolje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju