Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (49/55) > >>

luna500rr:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Travanj, 2013, 21:05:28 ---kod tebe... nikad ne znas  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Drnda:
to je vjecno i uz malo tuninga, ali je tuning nepotreban ako se lijepo postela

luna500rr:
al ce tribat tunning za to cudo? ..snjin se svadjan i jos nemogu zamislit da to moze ic priko 100 :dontknow: ..vidin dosta skipera i sr-ova po splitu al ne djeluju mi bas brzi...

Drnda:
ja imam 400 metara pravac do mosta, znaci 100 metara je skoro kocenje... uhvatim 95 po gpsu dosta prije kocenja.. a nesmijem do 20kmh okrenuti pun gas jer meni uzasno skace na zadnji.. sjedim skroz naprijed na sjedalu tezinom na volanu i skace đubre...
ali stvarno , to ide bez kvarova, a ne trosi.

samo odmah razmisljaj kako poboljsati prednju kocnicu.. jer je zeznuto stati.. naviknes se na relativno spor skuter, i onda sjednes na jace, mislis da ides lagano, al je jebeno zakociti

luna500rr:
idu gore nove plocice i obe gume nove...sad da mjenjam kljesta pumpu i to nema smisla..vec je bilo kemijanja sa aeroxovim klistima i doslo se do zakljucka da su na luni samo plocice u qrcu...

po pitanju potrosnje..mislim zrtvovat kadu i stavit neki dobar rezervar 10-ak litara il jace...a ovi od goriva ce ostat za ulje jer mi je 4l malo za do mora i nazad...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju