Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
stunt_master:
--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2012, 10:15:50 ---luna me naravno jebe iz dana u dan :happy8:
odkad je lc neriba al opet brze prokuva taj litar dva vode neg neznam kakvo kuhalo...sad ima kubika..skoro 50 komada...ni ispuh nisan kreća...dizna 68 u 12mm gurtneru, bez lulice na airboxu, multivar oko 5 grama..ostalo serijala osim susti i centralne mislim...
NIKAKO JE NAOPOSUM OKRENIT
sad cu probat nest skemijat, al bude li me imal jebala, nek stoji za polje i takve sheme a sebi cu kupit nesta pristojno, nekog nrga il aeroxa iz proslog stoljeća za dva tri soma i Bog te veselio..luna je stvarno sve karte umene izigrala :dontknow:
--- Kraj citata ---
Dobro vise imas zivaca s njon :notworthy:
Ma najbolje uzmi Aeroxa i mirna Bosna ;D
anton55:
--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2012, 10:15:50 ---luna me naravno jebe iz dana u dan :happy8:
odkad je lc neriba al opet brze prokuva taj litar dva vode neg neznam kakvo kuhalo...sad ima kubika..skoro 50 komada...ni ispuh nisan kreća...dizna 68 u 12mm gurtneru, bez lulice na airboxu, multivar oko 5 grama..ostalo serijala osim susti i centralne mislim...
sad cu probat nest skemijat, al bude li me imal jebala, nek stoji za polje i takve sheme a sebi cu kupit nesta pristojno, nekog nrga il aeroxa iz proslog stoljeća za dva tri soma i Bog te veselio..luna je stvarno sve karte umene izigrala :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja mislim da još nitko nije uspio UKROTITI Lunu
stunt_master:
--- Citat: anton55 - 30 Srpanj, 2012, 13:27:38 ---
--- Kraj citata ---
ja mislim da još nitko nije uspio UKROTITI Lunu
--- Kraj citata ---
Uspio je on nego uvik nesto experimentira :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: stunt_master - 30 Srpanj, 2012, 17:00:03 ---Uspio je on nego uvik nesto experimentira :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:zubo:
animatrix:
vrati lulicu u airbox i trebalo bit voziti.. ja sam stalno sranja imao dok nisam budala vratio lulicu i sad je sve 5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju