Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (41/55) > >>

animatrix:
i TT? nema logike jer TT ide bas fino u odnosu na recimo nexta.. vidit cemo -.-

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 22 Listopad, 2011, 17:58:33 ---i TT? nema logike jer TT ide bas fino u odnosu na recimo nexta.. vidit cemo -.-

--- Kraj citata ---

TT ima samo onu mrezicu i vunu da se utisa, nema bas ovake pregrade hehe :icon_biggrin:
Cisto za usporedbu, na luni s nextom netreba mjenjat diznu, cak bude bogata smjesa, najbolje vuce s 4.0g rolicama...
S ZX-om najbolje radi s 3.5-3.3g, animatrixu je trazilo i lakse, al smjesa bude siromasnija i dosta ih stavlja vecu diznu :dontknow:

Najbolji nacin za ovo provjerit je buka, prije mi se next jednako cuo s topom i bez topa, a glasnoca je bila tolika da se u voznji kadkad cuo samo ventilator, sada je ogromna razlika u buci sa i bez topa...
I jos nesto, prije mi je podjednako povlacio s na original masini 4.8g i 3.7g rolicama, bas me zanima oce li sada biti isto, jer znam da bi na shotu bio vrlo osjetljiv u pol grama :dontknow:

animatrix:
hehe, meni je s tt-om znalo biti toliko osjetljivo na 50cc da samo podloska na variomatu bi znacila hoce skuter ici ili ce prijenos biti pun rupa i tek nakon 55 da povuce.. i buka, kad je sve pogodjeno dosta je glasan bez obzira bila nova ili stara vuna unutra, osjetis bas kad udje u rezonanciju po zvuku

luna500rr:
amo update.. skut rominja i najzad sta nece da pali a na kurblo tuce ko u tarabe...
i ja digo cilindar...

http://www.youtube.com/watch?v=izjjRdzI_Yw&feature=youtu.be

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

anton55:
e toga se i ja bojim da će se meni desiti al ako nije napravio štetu onda je ok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju