Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (39/55) > >>

luna500rr:

--- Citat: hondasfx - 16 Listopad, 2011, 10:49:29 ---Ono Ide kako pune nekad na 30 padnu okretaji a nekad na 50 poludi...

--- Kraj citata ---

a jbg, maloprije usporedjiva sa starin snimkama, prije mi je 0-80 po satu tribalo od 'standa' za osmrtnice kod šugijine kuće do početka bućane isprid lole, maloprije san prova na istoj relaciji bez vitra icega, 65 po satu :dontknow:
Gledajuć na google earth-u rjec je o nesto manje od 200m...
@Stunt master, vidio si da nan sat pokaziva isto, otprilike da docaran od prvog do drugog lezeceg na progonu, rjec je o 235m, ja imam snimku di tu idem 0-80-0 :toothy11:
A snimka koja mi najvise pije zivce je ona s shotom uz suvacu, i to pošao od markicine kuće i gore uzletio 70km/h :dontknow:
Sada podjen od dobrine i jedva 50-55 :happy8:

stunt_master:

--- Citat: luna500rr - 16 Listopad, 2011, 11:32:07 ---a jbg, maloprije usporedjiva sa starin snimkama, prije mi je 0-80 po satu tribalo od 'standa' za osmrtnice kod šugijine kuće do početka bućane isprid lole, maloprije san prova na istoj relaciji bez vitra icega, 65 po satu :dontknow:
Gledajuć na google earth-u rjec je o nesto manje od 200m...
@Stunt master, vidio si da nan sat pokaziva isto, otprilike da docaran od prvog do drugog lezeceg na progonu, rjec je o 235m, ja imam snimku di tu idem 0-80-0 :toothy11:
A snimka koja mi najvise pije zivce je ona s shotom uz suvacu, i to pošao od markicine kuće i gore uzletio 70km/h :dontknow:
Sada podjen od dobrine i jedva 50-55 :happy8:

--- Kraj citata ---
To je bilo pravo onda, a kad smo onda isli bez filtera od zraka uspio si cak 35 km/h  :toothy12: ....ja tu uvatin 70 i kusur, obicno kocin ranije zbog lezeceg al nebi mogao dotaknit 80 nema sanse ....

luna500rr:
.

luna500rr:
nije bio bez filtera zraka nego mi lunin iglicasti napravio show

cudo da je ikako palio onda :icon_biggrin:

A ja tu ne da taknen nego podjen smista, uvatin 80 i stanen na 0 od lezeceg do lezeceg  ;D

luna500rr:
Evo jutros se malo čačkalo oko skuta lol
Kako otprije znam next bi trebao imat katalizator, a buduci da je stanje spuha blizu smeca, odlucio sam ga otvoriti :binkybaby:
Prvo slika spuha prije operacije, top skinut i uzete mjere usput...

Bilo mi ga stvarno zao pilat jer je krom predobar za spuh iako gadno izgleda...

Cim sam ga prepilio imao san sta vidit, nema katalizatora al giannelli next uopce nije rezo spuh, nego obicni spuh s pregradama, zato dosta novijih piaggia idu slicno ili losije s giannelli spuhom za razliku od serijskog spuha lol

Za doc do pregrada najbolje tuc di se spaja difuzor, mada treba pol spuha pilat lol:

Ovo su pregrade iz tuljka

a ovo sve iz difuzora

Poslje toga, brzinski sam povario spuh i montira ga na skut, zvuk se totalno promjenio, bolje prima gas i glasan je u pm lol, bice negdje pusta a i vune u topu skoro pa nema...
Evo snimka otprlike kako se cuje, kad prestane kisa mozda probam i kako zapravo ide, tj, dal sam usro ili poboljsa spuh lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju