Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
wonderkid:
kolko zajebancije,kolko si klipa do sad sahranio,6/7 ,minareli masina gore i to je to,najlaksa solucija samo treba para ;D
Drnda:
samo cu reci los si majstor...
jbt, na skuterima sam odvrtio debelo preko 50 tisuca na nijednome ni karike nisam imao potrebe zamijeniti a kamoli klip ili cilindar
(lazem, jesam , malossi sport mi je pri kurblanju ispljunio osigurac pa sam sve promijenio)
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 15 Listopad, 2011, 10:18:36 ---kolko zajebancije,kolko si klipa do sad sahranio,6/7 ,minareli masina gore i to je to,najlaksa solucija samo treba para ;D
--- Kraj citata ---
Minarelli masina jest gore, dok je sve bilo ok, top speed ovog setupa je bio 95 po gps-u, a start i ubrzanje uz bok s kawasakiom 250 ltd...
sada ide 70gps al zbog prjenosa, kad sam stavio na papir sto bi sve morao prominit, skuzio sam da nema drugog rjesenja nego minarelli lc masinu serijalu s zx-om... dakle 12mm karb, zastopan ispuh itd...
--- Citat: Drnda-1 - 15 Listopad, 2011, 15:40:35 ---samo cu reci los si majstor...
jbt, na skuterima sam odvrtio debelo preko 50 tisuca na nijednome ni karike nisam imao potrebe zamijeniti a kamoli klip ili cilindar
(lazem, jesam , malossi sport mi je pri kurblanju ispljunio osigurac pa sam sve promijenio)
--- Kraj citata ---
1 put je zaribao zbog moje greske, a to kad sam spustio squish na 0.6mm jbg nisam znao i sta sad!?
sljedeci put sam dobio krive karike...
pa sam nabavio dvi minarelli termogrupe, jednu sam naturpija i vozao al mi je puno trosilo pa sam stavio luninu na klip od minarellijeve i naravno komad cilindra lunine termogrupe se odlomi pa zariba opet...
pa sam nabavio opet luninu termogrupu na koju je neki biser turpija, vozila je dok nisam probao krajnju i tada je karika zapela za cil...
sredio cil, promjenio klip pa sam se dosta vozao i taman kad sam ustelao skuter, ostao bez ulja i tada je dobila klipnjaca, skuter je normalno isao, punio +80 bez problema samo je nesto mlilo unutra... tada se rasuo prvi iglicasti pa sam u jednog lokalnog mastora kupio iglicasti navodno od malagutia al je bio od lune... nije vozilo ni 50km komadic sto drzi one iglice, dakle 1mmx1mmx1mm s iglicastog lezaja mi pricjepio obe karike...
Tad sam privremeno promjenio iglicasti jer sam nasao gresku i tako je stalo dok nisam nasao ovu piksu, a ni par km prije toga nov klip se zabio u ispuh i puka donja karika... od tada pise na prosloj stranici...
ugl, skuter neide nigdje, slozen je samo da ide i vamo tamo i to je to, necu trosit lovu na gluposti oko tuninga nego cu prvo sastavit serijalu lc 100% pa cu stavit giannelli rekord ili reverse ili laser x-pro... stavio bi zx-a al to svak ima...
vec sam ustedio love sto mi treba, nasao sam neke djelove itd...
a sto se tice sadsnjeg stanja lune, gore je multivar i dellorto 17.5, bas idem snimit video da vidite kako (ne)ide lol
doritos:
bogme si se naj#bo
luna500rr:
--- Citat: doritos - 15 Listopad, 2011, 17:37:15 ---bogme si se naj#bo
--- Kraj citata ---
a jbg :toothy11:
evo bzveze snimak kako vuce ubrjeg, kuzi se otprilike na videu (snimam faking LG popon jer mi baterija u digitalcu drzi dvi minute :drunken_smilie: ) kraj ovog groblja ima dosta uzbrdica pa mi dobro dodje kad idem stelat karb, moze se full gas vozit bar minutu sto je dosta da svjecica promjeni boju...
Ugl malo lakse rolice i bit ce super, skuzio sam zajeb u vezi multivara, domaloprije sam vozio s kalotom od baotiana lol, neznam kako sam ih uspio zamjenit al eto desilo se lol, sad je gore na snimci malossi kalota, dakle normalni multivar, rolice su ocajno stanje kupit cu nove sljedeci tjedan ili nije bitno kad, moram izvagat sadasnje da znam na cemu sam...
Moram napomenit da mi je ac getriba unutra, dosada sam vozio na lc al mi se tocak poceo odvidavat, iako se naoko necini, pojeden je dosjed osovine sekundara na tocku i flega je od udarca ostecena i guma pusta na tom spoju...
svejedno sam po sportskoj cjeni nasao kotac, glavcinu, cili sistem... u pralasa pa ce to rjesit taj problem, a blokove cu i tako i tako minjat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju