Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
drift KING:
Sve 5 samo jedna primjedba ovo s poliranjem klipa svi govore da to netreba radit jer garez stiti klip a sad jel tako....
luna500rr:
Pojma nemam, polirao sam samo da skinem visak garezi jer je garezi bilo i previse :toothy3:
Problem mi je sto vjerojatno necu imat kad razradjivat skut, imam puno posla ovih dana :confused5:
wonderkid:
ja cuo od mnogih da je bolje garez skinut dolje
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 12 Travanj, 2011, 20:13:55 ---ja cuo od mnogih da je bolje garez skinut dolje
--- Kraj citata ---
blago ti se....ti cuo...a ja nemogu cut jer sam gluv i iman smole u usiman nisan ji nikad opra :toothy12: :toothy9:
luna500rr:
Mali update, danas slikao lunu za temu i kako je bio sumrak ostavio je na leru da radi, slucajno kad sam pokupio mobitel livom rukom taka gas, on blokira nekako i dok sam se snasao luna je vec bila na drugom redu tribina cila izrazbijana al na bocnoj nogari :drunken_smilie:
Od stete je najgore prosao spuh:
Ovdje je spuh udario, vidi se malo razbijen beton:
Sto se stete tice, osim trbina i spuha, nastradale su stup i vilice, mozda neko nebi primjetio al ja dobro osjetim da neradi sve kako triba, tocak dere u blatobran, volan je smota ustranu kad iden pravo i nosi vec otprije ustranu kad kocin, zvuk spuha se malo promnijo al cak iman osjecaj da bolje starta ili je to zbog zvuka :toothy12:
Na kraju jedna sportska s lunom na betonskim tribinama :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju