Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOĆ-SF2
MMABEST:
--- Citat: WENZE - 08 Rujan, 2006, 09:25:08 ---
--- Citat: MMABEST - 07 Rujan, 2006, 23:44:41 ---Evo ušpricao sa benzin u karb špricom kroz otvor za zrak i neće upaliti.
ŠTA DA RADIM, POMOZITE!!!!!
--- Kraj citata ---
sad verglaj :redface:
--- Kraj citata ---
Hvala! :hmh: :hmh: :hmh: :hmh:
Daj Wenze pomozi!
r.e.!:
pokušaj nazvati ovlašteni servis i putem telefona im objasni problem. možda ti pomognu :dontknow:
MMABEST:
--- Citat: r.e.! - 08 Rujan, 2006, 14:41:33 ---pokušaj nazvati ovlašteni servis i putem telefona im objasni problem. možda ti pomognu :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma oni skrivaju informacije ko zmija noge, jedino šta ti oni kažu preko telefona je da dovezeš motor kod njih pa da oni vide kvar i onda te oderu!
A vjerujem da na ovom forumu ima znalaca koji su popravili na stotine motora pa da mi netko može pomoći?! :help:
WENZE:
i jesi sta uspio napravit? ;D
idemo metodom eliminacije :laughing7:
gle, masina nije zaribala jer da zariba na 10 000 ga nemoj ni popravljat nego ga daj u željezo :laughing7:
prijenos isto nije, jer da je puko remen, da su otisle roline ili kuplung, opet bi upalio
ako svjecica baca iskru znaci ni do struje nije
znaci ostaje karb ;D
kolko god ti vikao da nije ja bi se okladio da je karb, i ja isto imam peugeota, nedavno sam stavljao radilicu drugu i slozim sve i skuter nece upalit :toothy3:
palio ga 5 sati i nista i pola sata spricao benzu u karb, vadio cjevcice od benze, vakuma i onda je napokon upalio, provjeri ako si sve dobro zavidao da negdje ne vuce zrak i slicne stvari
moze bit i cok, probaj njega iskopcat, to ti je ona stvar sta ti se drzi na vrhu karba
MMABEST:
Čok sam otkopčao i opet ništa, karb sam skidao par puta i rastavljao i sastavljao, tako da je sve dobro zavidano. Najviše na šta sumnjam je prirubnica. Da se nije nekako zaštopala, jel to moguće, pa da ne prolazi gorivo u cilindar?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju