Tehnički kutak > Injection
ZX na purjeta
pralas:
joj jump33r molim te nemoj spammati vise :angry7:
ako ne znas u redu,ali ne moras bez veze napisati dodatnih 10 postova koji nemaju veze s tim...kao npr. purejet nije za tunig :sad3:decko te pita u vezi spuha a ti sasvim deseto pricas....
evo ovako:razlika izmedu zx(karb) i zx(ditech),je u tome sto je zx za ditech duzi i time ima nizu rezonanciju....
gtivr6:
--- Citat: ivan pralas - 20 Rujan, 2010, 22:58:53 ---joj jump33r molim te nemoj spammati vise :angry7:
ako ne znas u redu,ali ne moras bez veze napisati dodatnih 10 postova koji nemaju veze s tim...kao npr. purejet nije za tunig :sad3:decko te pita u vezi spuha a ti sasvim deseto pricas....
evo ovako:razlika izmedu zx(karb) i zx(ditech),je u tome sto je zx za ditech duzi i time ima nizu rezonanciju....
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru !
Znači morao bi dobiti nešto sa ovim zx-om kako god da okrenem.. Ništa onda, sutra ću nabavit 4.9 ili 5.1g rolice, pa cu vidjet dali je do njih! A ako još netko ima kakav konkretan odgovor neka napiše ovdje..Hvala vam!
pralas:
--- Citat: gtivr6 - 20 Rujan, 2010, 23:04:16 ---Hvala na odgovoru !
Znači morao bi dobiti nešto sa ovim zx-om kako god da okrenem.. Ništa onda, sutra ću nabavit 4.9 ili 5.1g rolice, pa cu vidjet dali je do njih! A ako još netko ima kakav konkretan odgovor neka napiše ovdje..Hvala vam!
--- Kraj citata ---
nema na cemu...
vidi meni jedino pada na pamet,svi znamo da se purejetovi ne vrti na visokim okretajima,glavni razlog je struja(to se primjeti kada ga razvrtimo na nogaramo,kako u blokadu tuce) e sad posto je zx za karb verziju kraci i radi na visim okretajima,ja isto mislim da ti je do preteskih rolica,ali 4.3 su ipak prelagane...najbolje da probas sa oko 4.9 ili 5gr kao sto je vec netko preporucio pa javi rezultate :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
taj motor će se prevrtavati stalno jer di ZX na karbu počinje ovaj od PJ skoro pa završava
rekao sam i još jednom ponavljam, početi sa žutima na kvačilu i bijelim federom kontrasta pa gađati roline onda
pralas:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 20 Rujan, 2010, 23:13:38 ---taj motor će se prevrtavati stalno jer di ZX na karbu počinje ovaj od PJ skoro pa završava
--- Kraj citata ---
a je,i to sto kazes...
dosta je velika razlika u okretajima izmedu karba i purejet verzije....
sad vise nis ne kontam,reko je da skut ide dobro do 40,a federi kvacila direktno utjecu na start i nista vise...
e sad druga je opcija iwo kao sto kazes centralna opruga i mozda je ona glavi krivac,meduostalnom i rolice zasto skut ne ide dobro...
tesko je reci na pamet,eksperimentiranje je majka stelanja....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju