Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh sr150 pregrijavanje

<< < (2/9) > >>

Drnda:
nix, ti si isti kao onaj jump33r milsim, daj nacitaj se dobro, skupi iskustva pa govori..
moguce da je do katalizatora, par likova sam cuo da se previse zbog njega grije.. a za karb ne vjerujem, jer bi onda stavio temu da mu ne ide, a ne da mu se grije spuh...
stavi od nekoga bb koji nema katalizator, pa probaj, tj ako imas koga da zamolis

WiNdFuCkEr_kc:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2010, 22:26:07 ---nix, ti si isti kao onaj jump33r milsim, daj nacitaj se dobro, skupi iskustva pa govori..
moguce da je do katalizatora, par likova sam cuo da se previse zbog njega grije.. a za karb ne vjerujem, jer bi onda stavio temu da mu ne ide, a ne da mu se grije spuh...
stavi od nekoga bb koji nema katalizator, pa probaj, tj ako imas koga da zamolis

--- Kraj citata ---

ima frend sp-a 180 mogel bi njega pitat...a taj auspuh pase gore??valjda pase sa granom od koljena znaci sve zajedno...... :icon_scratch:

Drnda:
sve pase.. promijeni
ja sam uvjeren da ce biti sve ok..

Nix666:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2010, 22:26:07 ---nix, ti si isti kao onaj jump33r milsim, daj nacitaj se dobro, skupi iskustva pa govori..

--- Kraj citata ---
pa nema kaj izgubiti ako provjeri svjećicu...ne kažem da je to ali može provjeriti  :hello:

Drnda:
nisam rekao da ne gleda, samo kazem da sam potpuno siguran da bi onda naslov bio da mu ne ide ok, a grijanje spuha je vjerojatno samo krivica katalizatora...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju