Općenito > Generalno o skuterima

Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!

<< < (7/50) > >>

marko.p:
ja sam prvo htjel tu boju ali taj koji sam htjel nije imao crvenu rešetku nego crnu pa je bezveze izgledalo ali ovaj tvoj je ok,stavi žmigavce i crvenu rub na felgu ko ja i bit će još bolje,onda skini retrovizor i ono za tablicu....

imamo isti ukus,derbi i passat,i daj nabavi si crom lajsne od high line-a

evo ti slike:slikano s d900

evo ti i passat s lajsnama

stark1:
nece na sivom izgledati kao na plavom passatu,kod mog starog na passatu bas bezveze izgledaju,dok na maminom golfu ono pravo jebacki,ima izgled neke nabrijacine

gaso999:
ja sam odabrao odmah tu boju.u transportu im je pukla crna resetka pa mi je tip stavio crvenu i to ostaje.
zmigavci mi trebaju doci pa ih stavim.
mozda ja pofarbam i felge u crno pa onda stavitm crveni rub to cu jos vidjeti.
marko.p daj mi poslikaj gdje si rezao nosac tablice i kako i na sta si stavio tablicu nazad.
retrovizore cu najvjerovatnije mjenjati i staviti oba.
sto se tice passata nabavio sam i pofarbao prednje sad mi samo ostaju bocne i zadnja a i to ce doci na red.
ulozio sam ja dosta para u njega: cip tunning(136ks na 150-ak ks), navigacija,cd changer,tv tuner,17 cola petokrake alu felge crom...
sad sam se usredotocio na opena da ga sredim .
daj mi samo to poslikaj da i ja to ruglo skinem!

pana777:

--- Citat: gaso999 - 25 Listopad, 2007, 00:11:26 ---marko.p daj mi poslikaj gdje si rezao nosac tablice i kako i na sta si stavio tablicu nazad.

--- Kraj citata ---
ja sam na svom openu skido nosac. nemoras nist rezat samo moras skinut zadnju plastiku i tamo odsarafit  dva šarafa i to je to. meni je trebalo pola sata da skinem ali sam uspio

pana777:

--- Citat: marko.p - 24 Listopad, 2007, 19:42:55 ---stavi žmigavce i crvenu rub na felgu ko ja i bit će još bolje,onda skini retrovizor i ono za tablicu....

--- Kraj citata ---
jesi li kupio i gdje crveni rub za felge ili si sam napravio i kako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju