Općenito > Generalno o skuterima

Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!

<< < (48/50) > >>

gaso999:
evo ljudi nakon 5 mj i 17 dana cekanja  :icon_tongue: napokon je u mojim rukama ,

tjs na mom skutu,

tu su i jos neki djelovi koji su stavljeni ,

zuti federi za org. kvacilo, rolice 19x15,5 6,1g ,

dizne njih par gore ide 68 ali jos nisam stavio(u ponedjeljak),

i kevlar ,

skinuo sam obje blokade na spulji za cirka 10 min.
vise me iz.....a blokada u topu vec u grani.
naljepnicu nisam stavio jos se predomisljam jer sam poskidao sve naljepnice sa skutera(ostala samo GP1 OPEN).

uglavnom odusevio me je spuh  :icon_thumright: .

dobio je pravi sus u startu  :toothy9:  :toothy12: ali nisam terao krajnju jer je hladno i nije dosta zagrijan.

jos mi ostaje diznu da stavim pa sve fino postelati i gas dok nebude dosao red na kit  ;D

eto ljudi to je to za sada i jos samo da se ponovno zahvalim svima  :klanjamose: na savjetima i djelovima   :falafala:

R@kija:
eeee care čestitam na spulji...super izgleda a i cuje se sigurno... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D

pitaNS:
5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati?  he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?
super izgleda, ipak je to yasuni...

koji kit je u planu?

R@kija:

--- Citat: pitaNS - 22 Studeni, 2008, 16:47:11 ---5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati? he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?

koji kit je u planu?

--- Kraj citata ---
nek bude iskren i kaze minute i sekunde... :toothy10: :toothy10:

gaso999:

--- Citat: pitaNS - 22 Studeni, 2008, 16:47:11 ---5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati?  he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?

koji kit je u planu?

--- Kraj citata ---

uf ima tu i neki sat.

neznam jos tocno koji ce ici kit(malossi sport, polini ili tp trophy)
cekam neka iskustva od kolege pa cu razmislit.

danas smo ja i kolega stavili na jet forca zx i multivar sa rolicama 6,0 g i kevlar.
ide mu isto fino samo sto ga ostavim u startu par metara  ;D

--- Citat: rakitje00 - 22 Studeni, 2008, 16:44:28 ---eeee care čestitam na spulji...super izgleda a i cuje se sigurno... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D

--- Kraj citata ---

hvala.
ma cuje se sve vice daj jos!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju