Općenito > Generalno o skuterima
Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!
gaso999:
evo ljudi nakon 5 mj i 17 dana cekanja :icon_tongue: napokon je u mojim rukama ,
tjs na mom skutu,
tu su i jos neki djelovi koji su stavljeni ,
zuti federi za org. kvacilo, rolice 19x15,5 6,1g ,
dizne njih par gore ide 68 ali jos nisam stavio(u ponedjeljak),
i kevlar ,
skinuo sam obje blokade na spulji za cirka 10 min.
vise me iz.....a blokada u topu vec u grani.
naljepnicu nisam stavio jos se predomisljam jer sam poskidao sve naljepnice sa skutera(ostala samo GP1 OPEN).
uglavnom odusevio me je spuh :icon_thumright: .
dobio je pravi sus u startu :toothy9: :toothy12: ali nisam terao krajnju jer je hladno i nije dosta zagrijan.
jos mi ostaje diznu da stavim pa sve fino postelati i gas dok nebude dosao red na kit ;D
eto ljudi to je to za sada i jos samo da se ponovno zahvalim svima :klanjamose: na savjetima i djelovima :falafala:
R@kija:
eeee care čestitam na spulji...super izgleda a i cuje se sigurno... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D
pitaNS:
5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati? he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?
super izgleda, ipak je to yasuni...
koji kit je u planu?
R@kija:
--- Citat: pitaNS - 22 Studeni, 2008, 16:47:11 ---5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati? he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?
koji kit je u planu?
--- Kraj citata ---
nek bude iskren i kaze minute i sekunde... :toothy10: :toothy10:
gaso999:
--- Citat: pitaNS - 22 Studeni, 2008, 16:47:11 ---5 meseci i 17 dana....lol... i koliko sati? he,he,he načekao si se ti bogami dosta....al vredelo je a?
koji kit je u planu?
--- Kraj citata ---
uf ima tu i neki sat.
neznam jos tocno koji ce ici kit(malossi sport, polini ili tp trophy)
cekam neka iskustva od kolege pa cu razmislit.
danas smo ja i kolega stavili na jet forca zx i multivar sa rolicama 6,0 g i kevlar.
ide mu isto fino samo sto ga ostavim u startu par metara ;D
--- Citat: rakitje00 - 22 Studeni, 2008, 16:44:28 ---eeee care čestitam na spulji...super izgleda a i cuje se sigurno... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
hvala.
ma cuje se sve vice daj jos!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju