Općenito > Generalno o skuterima

Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!

<< < (26/50) > >>

Mr J:

--- Citat: gaso999 - 22 Studeni, 2007, 22:46:29 ---posto je taj limitron?
inace samo el.blokada kosta 750 kn ovdje na servisu.

--- Kraj citata ---

bilo je rijeci o blokadama, cak ima i tema koja debelo objasnjava i rad i izradu i cijene... procesljaj malo forum...  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: gaso999 - 22 Studeni, 2007, 22:46:29 ---posto je taj limitron?
inace samo el.blokada kosta 750 kn ovdje na servisu.

--- Kraj citata ---

pa 300 ili 350 kn..nisam siguran

ja zvao decke prije god dana u osijek ima tu na nihovoj stranici kontakt  :icon_thumright:

srka:
gle soma kuna za skidanje bolkade i električnu plakadu fakat  nije puno ja sam platio sam skidanje blokade 450 kn i računaj si još 750 kn za el blokadu to te ispadne oko1200kn

Mr J:

--- Citat: srka - 23 Studeni, 2007, 16:48:18 ---gle soma kuna za skidanje bolkade i električnu plakadu fakat  nije puno ja sam platio sam skidanje blokade 450 kn i računaj si još 750 kn za el blokadu to te ispadne oko1200kn

--- Kraj citata ---

Ajde super, onda ja skidam blokade i stavljam el. na prekidac te dajem garanciju godinu dana sve za 500kn!  :icon_thumright:

marko.p:

--- Citat: Mr J - 23 Studeni, 2007, 18:42:35 ---
--- Citat: srka - 23 Studeni, 2007, 16:48:18 ---gle soma kuna za skidanje bolkade i električnu plakadu fakat  nije puno ja sam platio sam skidanje blokade 450 kn i računaj si još 750 kn za el blokadu to te ispadne oko1200kn

--- Kraj citata ---

Ajde super, onda ja skidam blokade i stavljam el. na prekidac te dajem garanciju godinu dana sve za 500kn!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
super,onda tebi vozim skuter na sljedeći servis,tj.pošaljem ti servisnu i lovu za cugu pa mi samo potvrdi garanciju....skinut blokadu doma može svatko,a vozimo ga u servis da ne izgubim garanciju...pa nabijaju cijene...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju