Općenito > Propisi

Skuter 50ccm sa jacom masinom

<< < (3/6) > >>

malaguti:
nemoj pisati sa velikim slovima i gdje pise da se ne odnosi na skutere? to je copy/paste sa jednog foruma jer je decko isao pitati za skuter!!!

karlo.sb:
da se ne svađate i prepirete tu po forumu odi i pitaj i sve ce ti biti jasno

mislim da se cak i pisalo tu po forumu, ako ti skuter ide preko 50km/h mozes traziti prebacivanje na vecu tablicu i bok

e sad kako to ide sa atestom to ne znam i dal oni uopce moraju znati da li je stavljana druga masina ili ne, ni to ne znam, al sam cak negdje i procitao kako je lik osao na regu i automatski ga prebacili na vecu tablicu bez neke prevelike procedure, atest ovo ono posto je prelazio 50km/h, da li je to istina ili ne , ne znam  :toothy12:

zato odi i pitaj i sve ce ti biti jasno

malaguti:
znam da je najbolje otic pitati,tako cu i napravit ali pitao sam ovdje jer mozda je netko vec pitao pa zna,tako da vidim dal je moguce i dal je velik trosak :icon_thumright:

znam da se recimo moze dobit atest za supermoto za utrke da se registrira,samo treba sve napravit da zadovolji atest,atest tj prekgled isto kosta 1000kn,a da bi ga dobio moras imati sve kao i cestovni motor,znaci svjetla,zmigavce,retrovizore,nisac tablice i sve ostalo

Iwo SR Tuono:
bilo je pokušaja da se npr 50'tka prebaci na 180cc u papirima, radilo se o nekoj cifri od 200ak € ali se odustalo,ti nemoj ić pitati tetu na šalteru nego zovi hrvatski autoklub ili centar za vozila hrvatske ili odi kod tehničara na tehnički pregled pitati.

Najbolje bi bilo kad bi ti atestirao svoj serijski cilindar na 50 ili 51cc i dobio veliku tablicu pa dalje onda možeš sam mjenjat mašine,najlakše bi bilo npr kad bi od servisa dobio da skuter ima povećanu kubikažu i prelazi 50 kubika i da su kočnice pojačane i te sve gluposti i onda na osnovu toga da tražiš atest

malaguti:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Rujan, 2010, 17:28:42 ---bilo je pokušaja da se npr 50'tka prebaci na 180cc u papirima, radilo se o nekoj cifri od 200ak € ali se odustalo,ti nemoj ić pitati tetu na šalteru nego zovi hrvatski autoklub ili centar za vozila hrvatske ili odi kod tehničara na tehnički pregled pitati.

Najbolje bi bilo kad bi ti atestirao svoj serijski cilindar na 50 ili 51cc i dobio veliku tablicu pa dalje onda možeš sam mjenjat mašine,najlakše bi bilo npr kad bi od servisa dobio da skuter ima povećanu kubikažu i prelazi 50 kubika i da su kočnice pojačane i te sve gluposti i onda na osnovu toga da tražiš atest

--- Kraj citata ---
tu dolazimo do jos jednog problema  :laughing9: ja bi presao iz 2t u 4t,da se radi o obe 2t masine onda mi nebi bio vazan taj atest,vozio bi na 50ccm tablici,ali kad je 4t onda je to problematicno :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju