Ostalo > Svijet računala i mobitela
grafička kartica
marjan.vxr:
uzmi tu grafu, ostatak konfe ti je dobar.. moci ce ti gta 4 i ostale igre bez lagova
vekyyy:
--- Citat: marjan.vxr - 19 Rujan, 2010, 13:27:02 ---uzmi tu grafu, ostatak konfe ti je dobar.. moci ce ti gta 4 i ostale igre bez lagova
--- Kraj citata ---
wtf ne kontam zasto uzeti tako jaku grafu ako je nece iskoristavati :icon_scratch:
Pupo:
Ako ćeš radit upgrejd cjelog kompa u skorije vrijeme kako si napisao, onda možeš uzet tu grafu. No ako nemisliš, onda je ta grafa čisto bacanje para u vjetar iz već nabrojanih razloga u temi...
LP
funkyzg26:
--- Citat: smart bbb - 18 Rujan, 2010, 20:16:20 ---krajem god. stavit ču procesor AMD Phenom II X4 955 Socket AM2+, 3.2GHz i matičnu Gigabyte GA-MA790-UD3P ,a napajanje mi je dosta jako 800 w
--- Kraj citata ---
bolje uzmi neki intel full su brži i bolji neki i5 ili i7 sa p55 chipsetom ili još bolje x58 hipset koji ja imam trenutni najbolji chipset na svijetu ,koje napajanje imaš ,i nečeš sa ovim sistemom i tog grafičkom moč igrat gta bez cimova jel ti je proc prespor jbt meni zna zacima sa 3 grafičke u kompu i ocanim procom do jaja zahtjevna je za komp full cimat če ti full
edo haker:
a da napises koju sad maticnu imas? ove ostale gluposti se samo nabadaju.....maticna je po meni najbitnija stvar u kompu....ak je neki as rock il tak nes...bolje uzmi ko sto je neko reko nes za 700kn i to ti je to...ja sam dao za 8800gts 350kn (onu prvu seriju 320mb na 320bita) i graf za te pare nemre bit bolja....sad komp nisam upalio barem 4 mj....sve u svemu ako imas para za bacit zas ne....samo neznam sta imas pitat koju kupit ako raspolazes s 2200kn i imas imalo pojma o kompovima imas hrpu postova i foruma na netu o tome neki konkretan odgovor nevjerujem da ces dobit...zaputis se u neki bolji ducan i popricas s likom sto ih prodaje ja ti osobnu preporuku dajem za zagriu u zg ilitiga IQ centar jer su zaposlenici do boli....
btw ta graf od 256mb je postala preslaba prije 2-3 godine da neznam kakva je :-D
LP
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju