Tehnički kutak > Tuning skutera
polini primar na GP1 open!?
funkyzg26:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Rujan, 2010, 13:27:53 ---
1. neko za getribe po GL4 specifikaciji
2. cervene federe, ljubicasti centralni sa torsion kontrolerom
3. federe u najmeksi ili srednji polozaj, utege u najtezi ili srednji polozaj
--- Kraj citata ---
e da alfa na ovom papiru kaj se dobije uz mhr paket opruga kvačila za deltu za crvene oprugice mi kaže da hvata od 6000-8000 rpm , a kad sa interneta skinem taj isti guide za te iste crvene opruge kaže da hvata od 4000-6000 sad kaj je istina na kolko hvataju ti crveni federi iz mhr paketa :icon_scratch: ,e i da nebi vjerovali mhr v2008 multivar mi prevrtava sa 5.5gr rolicama i to full ide sporije neg full serijala :angry7: još nisam stigo ga ponovo slagat ,imam jo 6.1gr malossi i 6.5gr serijske rolice ak če mi i s tim prevrtavat onda se vračam na serijski variomat do replike ,tak da upozorenje svima ne kupovat mhr v2008 multivar na serijali :icon_thumright:
gaso999:
i jos jedno pitanje za zamjenu getribe tjs. primara.
nikad nisam otvarao dekl getribe pa neznam dali tamo ima nekih podloski ili necega.
dali te podloske iliti nesto treba vratiti sa primarom unutra na ista mjesta ?
funkyzg26:
--- Citat: gaso999 - 18 Rujan, 2010, 21:43:26 ---i jos jedno pitanje za zamjenu getribe tjs. primara.
nikad nisam otvarao dekl getribe pa neznam dali tamo ima nekih podloski ili necega.
dali te podloske iliti nesto treba vratiti sa primarom unutra na ista mjesta ?
--- Kraj citata ---
ma nema nikakvih podloški samo prijenos ,jedino kaj če ti trebat ak češ to mijenjat ti je nova brtva za taj poklopac di prijenos ide :icon_thumright:
nrg extreme:
--- Citat: funkyzg26 - 18 Rujan, 2010, 21:39:04 ---e da alfa na ovom papiru kaj se dobije uz mhr paket opruga kvačila za deltu za crvene oprugice mi kaže da hvata od 6000-8000 rpm , a kad sa interneta skinem taj isti guide za te iste crvene opruge kaže da hvata od 4000-6000 sad kaj je istina na kolko hvataju ti crveni federi iz mhr paketa :icon_scratch: ,e i da nebi vjerovali mhr v2008 multivar mi prevrtava sa 5.5gr rolicama i to full ide sporije neg full serijala :angry7: još nisam stigo ga ponovo slagat ,imam jo 6.1gr malossi i 6.5gr serijske rolice ak če mi i s tim prevrtavat onda se vračam na serijski variomat do replike ,tak da upozorenje svima ne kupovat mhr v2008 multivar na serijali :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa čekaj kakav je ovo zaključak da ne valja mhr multivar ako prevrtava sa 5,5 valjčičima,šta to ima veze s ičim. :dontknow:
Normalno da nejde dobro ako prevrtava,da si pogodio pravu težinu valjčiča vjerojatno bi priča bila drugačija.
Ajde da si isprobo više kombinacija pa reko da se neda uštelat ali ovako ti izjava nema smisla,bez ljutnje. :hello:
efz:
Sve podloske vratis kako su i serijski bile unutra (mislim da ima podloska ako me pamcenje dobro sluzi)............a za deklic getribe netrebas nikakvu brtvu vec se dosjedi dobro ociste i odmaste, te namazu tankim slojem diht mase :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju