Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh za malossi sport
aprilia area 51:
uzmi yasuni r imas tu na forumu pajo prodaje ja neke male pare...a to je dobar spuh super za taj kit... :icon_thumright:
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 17 Rujan, 2010, 19:32:27 ---kupi BGM pa te nece zbunjivati neki manual :toothy11:
nist ne moras dirat, previse citas te manuale
prodaj record, i kupi malossi auspuh, kad vec mora sve biti SKUPI malossi ::)
--- Kraj citata ---
bgm me još više zbunjuje jel ima ono 10 verzija radilica za piaggio 50cc i oni zubi na dijelu varijatora su čudni :drunken_smilie: , i dobar je rekord netreba mi yasuni r nije niš jači od moje vrištalice rekorda :icon_tongue:
wonderkid:
--- Citat: funkyzg26 - 17 Rujan, 2010, 20:07:03 ---bgm me još više zbunjuje jel ima ono 10 verzija radilica za piaggio 50cc i oni zubi na dijelu varijatora su čudni :drunken_smilie: , i dobar je rekord netreba mi yasuni r nije niš jači od moje vrištalice rekorda :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
kaze on da kupis sve od malossija ;D ;D nema te kaj zbunjivat,puno bolja i jeftinija solucija je top radilica s plavim polutkama i rjesena prica
funkyzg26:
ma oču baš tu 537600 rhq malossi radilicu uzet , jel kad poderem mhr repliku možda upiknem mhr team repliku koju sam i prvotno planiru uzet al zbog trajnosti reko idem prvo ovu s dvije karike kasnije se lako skupi za novi kit , a za tu mhr team repliku malossi preporučuje baš ovu radilicu jbte 300 kn više manje za radilicu :drunken_smilie:
igor.sb:
najobicnija i najjeftinija malossijeva radilica
mani se citanja manuala, sam te zbunjuju
ni poliranu klipnjacu ne dobijes za te novce, kupi bgm :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju