Općenito > Generalno o skuterima

CPI Aragon

(1/6) > >>

dino_sk:
imam gore navedeni skuter i mogu reć samo pohvale za njega za sada je skinuta blokada s varia i ide nekih 60 km/h(mjereno autom) po ravnom
idući mjesec uzimam auspuh (zx-a) i karburator dellorto 17,5 ili mallosi multivar 2000
pa me zanima sta je bolje uzet karburator ili multivar i zasto ????
zanimaju me jos misljenja drugih ko ima cpi-a koliko su zadovoljni i koliko im ide kad su ga totalno odblokirali ???

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 15 Listopad, 2007, 23:35:51 ---imam gore navedeni skuter i mogu reć samo pohvale za njega za sada je skinuta blokada s varia i ide nekih 60 km/h(mjereno autom) po ravnom
idući mjesec uzimam auspuh (zx-a) i karburator dellorto 17,5 ili mallosi multivar 2000
pa me zanima sta je bolje uzet karburator ili multivar i zasto ????
zanimaju me jos misljenja drugih ko ima cpi-a koliko su zadovoljni i koliko im ide kad su ga totalno odblokirali ???

--- Kraj citata ---

Karburator ti netreba.
Multivar bi bio pozeljan kada stavis auspuh ZX.

Nekoliko CPI-a od prijatelja sam vozio i jako su losi, neustelanost itd...moze biti bolje, ali treba nekih sitnih ulaganja. Svi se zale na ne kvalitetu plastike...

clutch:
Vozio sam prijateljev evo mišljenje

Nedostatci:

1. Pre malo i pre tvrdo sjedalo ( nije za duže vožnje )

2.vrlo malo mijesta za noge ( dakle vozač se mora gotovo povući na kraj sjedala kako bi mu noge bile u dobrom položaju)

3. Loša kvaliteta plastika (upališ svijetlo a sa svijetlom svijetle i plastike oko njega  :toothy9:)

4. Nije u stanju povući 2 osobe s lakocom

5. pre pre tvrd pogodiš rupu ko da nema amortizera :toothy9:

Prednosti:

1. cijena

2. Dizajn

3.Težina skutera vrlo lagan ---> Lagan za upravljanje

To je to nemogu se više niceg sjetit eto to je moj izvještaj :toothy3:

zikihos:
meni serijski ide 75 mjereno s autom, kazaljka se poravna s oznakom mph.

skinute su sve blokade, vario, spuh, dizna.

i naprijed imas mehanizam za podesavanje ulja,
"sklopka" treba biti skroz dole i onda ide 75  :)

dino_sk:
stavio sam zx-a i rolice(3,5g) i federe koje sam dobio s njim i ubrzava luđački do 70-75 a krajnja mu je 80
skinuo sam prsten s varia jos samo dizna veća i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju