Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner sp180 TUNING +++

<< < (14/17) > >>

igor.sb:
pravilnik cega, trka kojih nema?  :toothy11:

gokiSP:
Baš tako  :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 17 Rujan, 2010, 13:11:54 ---Nemoj da sad idem naći postove u kojima si se složio sa mnom da bi svi ti skuteri za trke bolje išli s nekim mikuniem 24 nego s dell 19, a to što vas pravilnik prca u guzu je druga stvar  :laughing7:

--- Kraj citata ---

probali smo mi stavit 24.....imam doma stage6 pwk 24 R/T...pravi trkaci fergazer....i zip se slabo vrti s njim....ima vise momenta al nije to to...19 je zakon...

a i prico sam sa stage6 team-om dok su bili u marofu prosle godine i decki su rekli da je 19 najbolji fergazer jer se s njim motor najbolje vrti sa vecim ima samo vise snage koju prakticki nemres iskoristit na stazi i nisi nis brzi neg sa 19....a vi si sad mislite kai ocete....  :)

--- Citat: igor.sb - 17 Rujan, 2010, 13:07:30 ---i bili su najbrzi zahvaljujuci 25icama de dobro je

znam da je sprdnja al ono :P

--- Kraj citata ---

konju jedan naravno da nisu bili najbrzi zbog fergazera....nego sam vam ocu rec da ak brutalno slozeni big borovi voze sa 25-icama kaj ce vasim jadnim cestovnim klamotama veci fergazer....kai se mene tice stavite si vi gore keihina 40 pa mozda poletite....

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2010, 13:32:54 ---probali smo mi stavit 24.....imam doma stage6 pwk 24 R/T...pravi trkaci fergazer....i zip se slabo vrti s njim....ima vise momenta al nije to to...19 je zakon...

a i prico sam sa stage6 team-om dok su bili u marofu prosle godine i decki su rekli da je 19 najbolji fergazer jer se s njim motor najbolje vrti sa vecim ima samo vise snage koju prakticki nemres iskoristit na stazi i nisi nis brzi neg sa 19....a vi si sad mislite kai ocete....  :)

--- Kraj citata ---

Kako se meni vrtio i bolje išo sa tm 24 nego sa dell 19  :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 17 Rujan, 2010, 13:44:45 ---Kako se meni vrtio i bolje išo sa tm 24 nego sa dell 19  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

neznam....ti si ocito bolji i pametniji od tvornickog stage6 teama....ti umjesto inerotora na hajendu imas veliki fergazer i s njim ubijas konkurenciju....mislim da cu tebi vise vjerovat neg njima....hahahahaha.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju