Općenito > Propisi
izracun registracije i osiguranja..
Darius1950:
--- Citat: ljubo46 - 20 Lipanj, 2015, 09:10:36 ---opet se pišu gluposti rekla kazala...
svako osiguranje radi drukcije, i kod nekih još uvijek postoji bonus 50%
osiguranje ne gleda na mlade vozace do 30god. jer sa 24 i 30god cijena nije ista, nego sto si stariji imaš veci popust, a mlađi ne, ali ispod 25god ces najskuplje proci..i sta tu nije jasno.. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ljubo vjerojatno je tako, ja sam pisao za Euroherc osiguranje jer tu imam prijateljicu pa mi je ona objasnila kako to kod njih ide. Na mopede do 50 cc nemju bonus nego jednu cijenu koja ide dolje ovisno o korporativnom popustu, obiteljskom popustu itd. Za motore preko 50cc imaju bonuse. I oni vozace do 30 god. smatraju mladim odnosno visokorizicnim vozacima i zbog toga je cijena osiguranja veca 10%. Cijena osiguranja se smanjuje ili povecava takoder i ovisno o tome da li placas gotovinom, karticom ili sporazumno. Ovo sve je znaci za Euroherc osiguranje, kako je kod drugih ne znam jer sam dosad uvik osiguravao i auto i motor kod njih.
petarpan:
triglav ima bonus, regao prije 2 tj
ako netko treba kontakt nek javi na pm
GremlinTheOne:
Postoje bonusi i popusti.
Bonus ovisi da li si imao štetu na motoru, a popusti ovise o osiguravatelju ;D
Ovdje možete usporediti neke ponude https://www.dosi.hr/kupovina/auto
Čak mislim da su oni jedini koji imaju online osiguranje motora :headbang:
NoName_ZG:
Idem sutra prvi put osigurat i regat skuter odkad sam polozio. E sad me zanima gdje mi je najbolje uzet osiguranje, to jest gdje cu najbolje proci? Igram se s ovim raznim internet kalkulatorima, ali nikakve korisne info nisam dobio.
ljubo46:
okrenes par telefonskih brojeva u raznim kucama i pitas, pa ces znat naj bolje. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju