Općenito > Propisi
izracun registracije i osiguranja..
Anthrax:
Svježi linkovi obzirom da su oni iz prvog posta mrtvi:
TEHNIČKI
OSIGURANJE
3alfa3:
--- Citat: Anthrax - 04 Studeni, 2012, 21:53:02 ---Svježi linkovi obzirom da su oni iz prvog posta mrtvi:
TEHNIČKI
OSIGURANJE
--- Kraj citata ---
Odma vidim da je cijena cestarine kriva (stara). Za moj z750 je prije bila tih 245kn, ali od proljeca ove godine je 75kn
Anthrax:
Ovdje? http://www.tehnicki-pregledi.hr/kalkulator.php#
danc00:
U j#bote za mog VXR-a mi baci cca 990kn, duplo skuplje nek prije kaj sam plačal za Aeroxa :binkybaby:
Jel mi more neko reći kaj se dogodi sa policom od Aeroxa kojeg sam prodal, ja hoću natrag tu policu stavit na VXR-a kad ću ga regat druge godine, a sad mi je došlo doma da mi je polica sa kr333ef istekla(aerox) kaj bum mogel opet nju aktivirat sljedeće godine kad si bum regal VXR-a po prvi put? Nije mi za niš drugo nek za 35% popusta, dok je ovaj od kog sam kupil ima samo 10%...
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 04 Studeni, 2012, 22:34:51 ---U j#bote za mog VXR-a mi baci cca 990kn, duplo skuplje nek prije kaj sam plačal za Aeroxa :binkybaby:
Jel mi more neko reći kaj se dogodi sa policom od Aeroxa kojeg sam prodal, ja hoću natrag tu policu stavit na VXR-a kad ću ga regat druge godine, a sad mi je došlo doma da mi je polica sa kr333ef istekla(aerox) kaj bum mogel opet nju aktivirat sljedeće godine kad si bum regal VXR-a po prvi put? Nije mi za niš drugo nek za 35% popusta, dok je ovaj od kog sam kupil ima samo 10%...
--- Kraj citata ---
Mozes prebacit bonus na drugo vozilo, bitno da je u istoj premijskoj grupi. Tako da mozes (i ja sam sa skutera 30% prenio na motor). Da hoces sa auta na motor - to ne ide....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju