Tehnički kutak > Styling skutera
satovi-runner 2006
Shiltac:
da sad ne otvaram novi topic.. imam jedno pitanje.. kako se to naručuje iz sloveniji sa onog scooter kit?? dal je tko naručival??
igor.sb:
--- Citat: Zero Cool - 15 Listopad, 2007, 20:30:53 ---da sad ne otvaram novi topic.. imam jedno pitanje.. kako se to naručuje iz sloveniji sa onog scooter kit?? dal je tko naručival??
--- Kraj citata ---
pise sve na njihovoj stranici, al malo su bezobrazni, ne javljaju se na mail i tako, najbolje zvat telefonom, pricaju i hr
http://www.mopedkit.com/indexHR2.htm
replcnt:
a ovaj sto je sliku stavio prvu, dal to pase na starog runnera, i ak pase kako onda spojiti obrtajku???
ja kad sam uso u scoot centar u grazu jezik mi do poda ispo, tu imas od mrava pa do slona!!!!
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 17 Listopad, 2007, 18:38:29 ---a ovaj sto je sliku stavio prvu, dal to pase na starog runnera, i ak pase kako onda spojiti obrtajku???
ja kad sam uso u scoot centar u grazu jezik mi do poda ispo, tu imas od mrava pa do slona!!!!
--- Kraj citata ---
citaj gore
inace obrtaljka se spaja na svijecicu tj. na kabal od lulice...to je nikakav problem
ryder on the storm:
--- Citat: replcnt - 17 Listopad, 2007, 18:38:29 ---a ovaj sto je sliku stavio prvu, dal to pase na starog runnera, i ak pase kako onda spojiti obrtajku???
--- Kraj citata ---
to je ba[ ya starog runnera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju