Ostalo > Motocikli
rs 50
istipa622:
--- Citat: BilyPiton - 01 Ožujak, 2011, 11:32:46 ---uzmi ja nebi ni razmisljo :frajer:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
CoK:
daj kupi sr 150 i mirna bosna :dontknow:
ti imas 100kg skoro nece to ni ic 90 al ajde, ako se mislis ucit vozit to je ok :icon_tongue:
drift KING:
a jeste vidjeli tomos bt 50 sa termogrupom od e90?pa da vam ukratko recem to leti ali doslovno!!
istipa622:
--- Citat: drift KING - 01 Ožujak, 2011, 12:16:27 ---a jeste vidjeli tomos bt 50 sa termogrupom od e90?pa da vam ukratko recem to leti ali doslovno!!
--- Kraj citata ---
ja sam u 3 razredu dobio bt 50 a frend nedugo zatim bt sa masinom od E90....nismo se razumili skoro pa ništa mašine tada,jedino sta smo znali je ispuhat diznu i promijenit sviječicu :laughing7:
i nikako nam nije bilo jasno kako njegov ide 3 puta bolje do moga :icon_biggrin:
E90 je bilo stvarno nešto predobro :glasses9:
Bokygs:
--- Citat: igor.sb - 01 Ožujak, 2011, 02:16:02 ---ako ide ovako kako bokygs kaze to je slabo
--- Kraj citata ---
Ovaj tzr od frenda je imao serijski karb i prijenos i vjerujem da moze to ic bolje kad se pravilno uštela,al ipak trz ima 130ak kg.On trenutačno prerađiva trz-a,stavlja masinu od nsr-ke 125 :icon_thumright:
Al opet su to fora motorići,jest da su 50cc,al makar šaltaš :dontknow: .Moj savjet,provozaj rs-a i tek onda vidi je li to za tebe,jer on je jos dobar kad se usporedi sa npr. genericom 50 sm koji ima prekratke brzine i samo saltaš a motor ide max nekih 80...a i to ružno izgleda kad gledaš nekoga kako vozi,motor se dere,salta ga u crvenom a ide 50 ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju