Tehnički kutak > Garaža
moj TPH (PS:slike na 3. stranici)
Drnda:
pohvali se da ima love, a bio u opuzenu, vidi me kako bokom prolazim pokraj njega i ne javi se da popije pice :laughing7: :laughing7:
de jbt dodji u mene pa da sredimo onu moju bestiju,vidio si kako izgleda :toothy12: :toothy12:
B.E.R.O.:
Ti si iz Vu,nisam vidio nikad taj skuter u prolazu??
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Ali svidja mi se vidim da je puno truda i ljubavi ulozeno!!!
Samo naprijed...
STJELE:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 00:37:24 ---pohvali se da ima love, a bio u opuzenu, vidi me kako bokom prolazim pokraj njega i ne javi se da popije pice :laughing7: :laughing7:
de jbt dodji u mene pa da sredimo onu moju bestiju,vidio si kako izgleda :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma znaš da bi te najradije zaustavio, ali mi bilo glupavo :toothy3: bit će dana, tjedana i mjeseci zajebancije, sljedeće ljeto tko živ tko mrtav opet sam u svojoj kući, pa ako budem išao kombijem ubacim i TPH sa sobom :toothy10:
STJELE:
--- Citat: B.E.R.O. - 29 Srpanj, 2011, 00:38:10 ---Ti si iz Vu,nisam vidio nikad taj skuter u prolazu??
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Ali svidja mi se vidim da je puno truda i ljubavi ulozeno!!!
Samo naprijed...
--- Kraj citata ---
Ma taj se skuter jako malo vozi, jer ja nemam vozačku, a stari nema volje, skuter cijelo vrijeme stoji ili u podrumu ili u "garaži" tj. skladište od firme, sljedeće sezone će se on navozati :toothy9:
ps:ja mislim da sam vidio tvog speedfighta kad se pređe most pa lijevo na semaforu, s lijeve strane neki servis skutera prije šimuna, ugl. kad sam išao u bosnu, te crvene opruge amortizera mora da su tvoje :laughing7:
B.E.R.O.:
--- Citat: stylingmaniac - 29 Srpanj, 2011, 02:44:14 ---ps:ja mislim da sam vidio tvog speedfighta kad se pređe most pa lijevo na semaforu, s lijeve strane neki servis skutera prije šimuna, ugl. kad sam išao u bosnu, te crvene opruge amortizera mora da su tvoje :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma najvjerovatnije da jesi da ispred Peugeotovog servisa.
Znam gazdu pa naletio nesto kod njega!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: :frajer:
Kako si samo vidio opruge amortizera od cijelog skutera??
:icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju