Tehnički kutak > Garaža
moj TPH (PS:slike na 3. stranici)
STJELE:
--- Citat: Jump33r - 28 Srpanj, 2011, 21:42:00 ---jos da je bilo puknit prednju masku od nrg-a, bombonica. :toothy10:
--- Kraj citata ---
a vidi razmišljao sam, ali ako je TPH neka to ostane, već imam felge i ralicu od nrg-a :laughing7:
tomovzo666:
--- Citat: stylingmaniac - 28 Srpanj, 2011, 21:46:26 ---ja sam uložio najviše truda to cijela ekipa zna, da je svaki šaraf posebno čišćen :toothy12: , ne želim da ispadnem jedan od onih koji imaju pare, a oko skutera ništa ne znaju :sad3: ...naravno da nije bilo ekipe cilindar nikad nebi bio naturpijan i još dosta sitnica, jer ja još uvijek nisam došao do te razina scooterbrazovanja :laughing7: ...tnx na pohvalama...@dusVU pa naravno borovo naselje, neće biti MTC ;D
--- Kraj citata ---
neka neka, sve pohvale
Jump33r:
--- Citat: stylingmaniac - 28 Srpanj, 2011, 21:47:17 ---a vidi razmišljao sam, ali ako je TPH neka to ostane, već imam felge i ralicu od nrg-a :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa vidin da imas, zato ti kazen da bi se lipo uklopilo. ;D
dino895:
Super motor...samo napred :icon_thumright:
dusVu:
pa normalno , MTC elita :fingerr: :joks: Slikaj deckima sarafe na deklu ;D da se vidi kolko je truda i volje ulozeno u skuter da je svaki detaljcic na mjestu :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju