Tehnički kutak > Garaža

moj TPH (PS:slike na 3. stranici)

<< < (12/14) > >>

STJELE:

--- Citat: Jump33r - 28 Srpanj, 2011, 21:42:00 ---jos da je bilo puknit prednju masku od nrg-a, bombonica.  :toothy10:

--- Kraj citata ---

a vidi razmišljao sam, ali ako je TPH neka to ostane, već imam felge i ralicu od nrg-a  :laughing7:

tomovzo666:

--- Citat: stylingmaniac - 28 Srpanj, 2011, 21:46:26 ---ja sam uložio najviše truda to cijela ekipa zna, da je svaki šaraf posebno čišćen  :toothy12: , ne želim da ispadnem jedan od onih koji imaju pare, a oko skutera ništa ne znaju  :sad3: ...naravno da nije bilo ekipe cilindar nikad nebi bio naturpijan i još dosta sitnica, jer ja još uvijek nisam došao do te razina scooterbrazovanja  :laughing7: ...tnx na pohvalama...@dusVU pa naravno borovo naselje, neće biti MTC  ;D

--- Kraj citata ---
neka neka, sve pohvale

Jump33r:

--- Citat: stylingmaniac - 28 Srpanj, 2011, 21:47:17 ---a vidi razmišljao sam, ali ako je TPH neka to ostane, već imam felge i ralicu od nrg-a  :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa vidin da imas, zato ti kazen da bi se lipo uklopilo.  ;D

dino895:
Super motor...samo napred  :icon_thumright:

dusVu:
pa normalno , MTC elita  :fingerr: :joks:  Slikaj deckima sarafe na deklu  ;D da se vidi kolko je truda i volje ulozeno u skuter da je svaki detaljcic na mjestu  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju