Tehnički kutak > Garaža
moj TPH (PS:slike na 3. stranici)
STJELE:
--- Citat: renoo - 10 Siječanj, 2011, 21:38:39 ---dobro si ga sredio...i ja imam typhoona ali mi se bas i ne svida kao motor...kak si se ti odlucio bas za njega?
--- Kraj citata ---
a gle taj skut je moj stari kupio i naravno kada sam mogao dobio i ključeve od njega, motor je pouzdan, očuvan i stari ga ne bi dao da ga prodam i kako se inače nama mladima ne sviđaju skutači sa gumama za off-road i sve ostale mane toga skutera(mane što si tiče izgleda) odlučio sam učiniti najbolje od ponuđenog i tako sam započeo sa sređivanjem, prvo felge, ali kako to inače ide nije se zadržalo na njima, sada kada sam ga već sredio po svom okusu nebi ga dao nema tih para ;D ps :što ne paše, pripaše se
renoo:
--- Citat: stylingmaniac - 11 Siječanj, 2011, 16:50:18 ---a gle taj skut je moj stari kupio i naravno kada sam mogao dobio i ključeve od njega, motor je pouzdan, očuvan i stari ga ne bi dao da ga prodam i kako se inače nama mladima ne sviđaju skutači sa gumama za off-road i sve ostale mane toga skutera(mane što si tiče izgleda) odlučio sam učiniti najbolje od ponuđenog i tako sam započeo sa sređivanjem, prvo felge, ali kako to inače ide nije se zadržalo na njima, sada kada sam ga već sredio po svom okusu nebi ga dao nema tih para ;D ps :što ne paše, pripaše se
--- Kraj citata ---
istina...ista stvar je i kod mene...ali sad ga ipak mislim prodat i uzet si nes drugo...
STJELE:
pozz ekipa, oko skuta se stalno nešto radi, kako drugima sezona bude krajem 2. i tijekom 3. mjeseca kod mene to tek krajem 4. mjeseca počinje, a bilo bi i kasnije da nije rega ;D, stalno se radi, amortizer je rastavljen i feder ide u crvenu, isto tako trakice za felge nabavljam crvene, a pojedine dijelove će ukrasiti bijela karbon folija, još si moram uzeti remen, set rolica i spreman je za šteling :toothy10:
eo pa slika jer ni ja ne volim čitati, nego gledati :icon_thumright:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
STJELE:
eo tako je trenutno stanje ;D ... zaboravio sam napomenuti da sam stražnji dio i srednji dio rame komplet na novo farbao jer se uhvatila hrđa, ali je sad sve ok, svaki šaraf očišćen, i najmanji dio bloka sa bengom ispran
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
RaspaNRG:
ajde imenjace da mi to sklepamo u petak, jedva cekam da vidim kako ide :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju