Tehnički kutak > Garaža

moj TPH (PS:slike na 3. stranici)

<< < (6/14) > >>

wonderkid:
 :notworthy: :notworthy:

STJELE:
hvala svima, trudim se iako hoby jako utječe na moj džep    :laughing7:  , eo nakon nekog vremena sam si nabavio i nešto novo za svog ljubimca(linearne polutke), odmah nakon ovoga slijede multivar i kevlar   :toothy12:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

pralas:
super,vidim ja polako ce kit doci i ostale stvari,vidis da je to zaraza :icon_thumright:
nego kako ide sa mhr replicom sada?ubrzanje i krajnja?

STJELE:
ma sve ima svoje vrijeme i kit će doći, a kako ide niti sam neznam  :dontknow:   :(  vani je hladno pare se skupljaju od kada je na njemu replica i novi karb nije niti paljen, ugl. čekam proljeće da još multivar nabavim i onda tek štelovanje karba i prijenosa, naravno najteže je čekati ljepše vrijeme, jedva čekam da saznam kako sad ide, jer prije ovoga nisam ništa nikada radio na mašini, pa čak niti rolice mijenjao ovo je prvi put da se mašina dira, naravno kad se upali i namjesti ubacujem video, a do tada slike  ;D

hondasfx:
stavi naprijed masku od ntt-a (to ti je vaki skut http://www.portalmotos.com/www/images/content/piaggio/Piaggio%20NTT%2050.jpg ) bit će ljepši puno a ako misliš stavljat ac on ti ima otvor u maski skuter je isti tvoj samo različita maska pase ti šaraf na šaraf inače vrlo ljep i očuvan tajfun pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju