Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH za skutere 2007
(1/1)
eladio:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=481&Itemid=1
--- Citat: --- Šta se je sve dešavalo u poslijednjim trkama : u SPLITU , ČAKOVCU , ROVINJU - predlažem da pročitate na našem FORUMU. Komentara ima kako od natjecatelja tako i od gledatelja i sve u svemu teško bi to bilo sve sažeti u par rečenica. Nadam se da će ovo biti škola za organizatore i da se ova sezona neće ponoviti više nikada. Nije sve bilo tako crno u početku, ali nažalost..
..Ali vrlo dobar početak sezone PH za skutere izgleda da nije mogao potrajati , te loša organizacija i još lošije suđenje će biti ono što će jedino ostati zapamćeno od strane gledatelja , ali i sudionika natjecanja. Još se nezna , uslijed niza žalbi, konačni poredak, kojeg smo probali pričekati, ali od čekanja nema ništa pa je došao red da objavimo privremeni poredak koji već duže kao takav stoji ...
--- Kraj citata ---
vaši komentari sezone 2007 ?
ZG Hrc:
Evo jedan dan kad stignem... Napišem nekaj o cijeloj sezoni... ;D
Pozz svima... :hello:
eladio:
zar ne bi divno bilo da je to bilo ovako nekako :
:angry7:
ZG Hrc:
--- Citat: eladio - 23 Listopad, 2007, 17:16:17 ---zar ne bi divno bilo da je to bilo ovako nekako :
:angry7:
--- Kraj citata ---
Mislim da nas nema tolko ni kad bi sve klase skutera skupili.....
Možda ima ak gledaš kroz cijelu sezonu......al samo MOŽDA.....
A i skroz sam zaboavio da napišem nekaj o cijeloj sezoni.... Trebo bi malo.....
ChRiStIaN:
sezona ko sezona...bio sam na pocetnim utrkama u marofu, na jednoj i na drugoj. Lijepo organizirano, sve pohvale! Zao mi je sta nisam popratio i ostale...biće prilika nadam se u novoj sezoni :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju