Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Sta je ovo? Koja je ovo masina?
speed:
ovo je rotax usis...pocelo se raditi i razmisljati o tome prije par godina...uglavnom cijeli skut je i do 50-tak% jaci s istim setupovima
SPecial:
--- Citat: speed - 19 Rujan, 2010, 23:58:04 ---ovo je rotax usis...pocelo se raditi i razmisljati o tome prije par godina...uglavnom cijeli skut je i do 50-tak% jaci s istim setupovima
--- Kraj citata ---
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
50tak?
U jebenti,onda mora i 50tak posto vise trositi.
igor.sb:
rotax usis?
speed nest si ti zabrijao malo
speed:
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2010, 00:10:51 ---rotax usis?
speed nest si ti zabrijao malo
--- Kraj citata ---
ma nisam...ide slicno ko klasican...ali je bocni pa su to oni nazvali rotax...to sam citao na njemackom forumu prije par godina...
Josip:
--- Citat: speed - 20 Rujan, 2010, 00:23:01 ---ma nisam...ide slicno ko klasican...ali je bocni pa su to oni nazvali rotax...to sam citao na njemackom forumu prije par godina...
--- Kraj citata ---
ocito ti njemacki nije jaca strana :toothy12: sala
to je roto disk, vidija na starim tomosima, magnet i paljenje ne stanu, niti su se stavljali (bar na tomos) ide samo pickup i onaj mali kunj na rdilici da mu da signal da opali iskru a struju dobiva iz baterije jer sluzi samo za odvozit trku (sta se tomosa tice)
a opcenito mislim da je stabilniji na visokim okretajima (15-20t okretaja) i da se da malo vise izvuc (neznam koliko) ali samo u race uvjetim
vise o tome na tomos forumu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju