Ostalo > Svijet računala i mobitela

povecat brzinu skidanja

<< < (3/4) > >>

funkyzg26:
ak skidaš torrente onda ti to nema veze sa tvojom internetskom vezom nego seederima i leecherima pogotovo ako skidaš na nekim javnim trackerima tamo nečeš nikad imat full brzinu downloada jel previše ljudi skida a premalo uploada ,a ak te zajebava baš t comova linija prvo odi na t com imaš tamo za testirat download ak ti tamo skida tih 400kbs onda ti je dobro ak ne onda si probaj parice sredit mene je tak isto zajebavalo ,pa sam si isčupo šteker od telefona van i žice direktno zalemio za konnektor i odma u spliter , jel  ti štekeri znaju oksidirat u zidu pa gubiš tu dosta na brzini , a i može ti bit problem da ti je u zidu ili negdje sam onak s rukom spojeno dvije žice tam ti isto može gubit na brzini ja sam tak kod sebe isto našo i to zalemio i veza prestala pucat  :icon_thumright:

Luksy:
dali mi je mozda takva brzina zbog toga sta mi je ukljucen i max tv

gokiSP:
Pa probaj isključiti max i testirati brzinu

sule:

--- Citat: Luksy - 17 Rujan, 2010, 00:13:18 ---dali mi je mozda takva brzina zbog toga sta mi je ukljucen i max tv

--- Kraj citata ---
meni su ukljucena 2 maxtv-a i 2 max-adsla na 1 ruter , i kad buraz bude na faceu ili tako nes i rade oba maxtv-a meni skida 480-490 kb/s tak da ne vjerujem da ti je do toga.

sqt_driver:

--- Citat: sule - 17 Rujan, 2010, 08:46:23 ---meni su ukljucena 2 maxtv-a i 2 max-adsla na 1 ruter , i kad buraz bude na faceu ili tako nes i rade oba maxtv-a meni skida 480-490 kb/s tak da ne vjerujem da ti je do toga.

--- Kraj citata ---

maxtv nema veze sa brzinom broadbanda, router ima odvojene ulaze za maxtv i maxadsl i maxtv ide preko druge parice. tako da ne utjece jedno na drugo.

ako ste ti i brat na istom routeru on dijeli brzinu, facebook nije veliko opterecenje za brzinu od 4Mb/s, a uzima samo kad otvara nove stranice, tj skida slike ili nesto drugo tako da ti svejedno dobivas punu brzinu manje vise... nek on proba skidat ili jos gore uploadat nesto pa ces vidjet kako ce te zagusit... ili pitaj njega kako njemu ide fejs kad ti skidas 490 KB/s torrent...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju