Ostalo > Chat house

samo za one koji imaju mutantna vozila i oni koji misle da ih imaju

<< < (7/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: Deny - 27 Kolovoz, 2011, 16:31:03 --- muto

ako sve uspije kao sto kaze males :toothy12:

180 lc tuned by srad

kucelj 172

keihin pwk 28

bitubo

multivar

delta

koso satovi itd

--- Kraj citata ---

Stavi si jastuk na ledja tako da ti bude mekse kad te prehiti na ovako golom skuteru koji naprijed ima mozda 15kg  ;D

Deny:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2011, 16:33:01 ---
Stavi si jastuk na ledja tako da ti bude mekse kad te prehiti na ovako golom skuteru koji naprijed ima mozda 15kg  ;D

--- Kraj citata ---

nece nece nije toliko visoko koliko se cini tu  :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: Deny - 27 Kolovoz, 2011, 16:34:58 ---nece nece nije toliko visoko koliko se cini tu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nije bio ni Lukin (sa SS-a) SP180 pripremljen za trke visok, al je isto bio tak gol kad sam ga probao i krenuo sam laganije, a na 50tak km/h sam odvrnuo gas i dizao je ko blesav  :icon_biggrin:

Deny:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2011, 16:45:18 ---Nije bio ni Lukin (sa SS-a) SP180 pripremljen za trke visok, al je isto bio tak gol kad sam ga probao i krenuo sam laganije, a na 50tak km/h sam odvrnuo gas i dizao je ko blesav  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a i ovaj ista prica na svako dodavanje gasa dize :toothy3:a jos je serijala samo multivar

enel:
Naspram vasih mutacija, kod mene je samo mali mutirani gen  :confused5: :laughing7:

Benelli sa chinarelli masinom transplantacijom dobio minarelli AC i zx-r. Dovoljno, dalja ulaganja vode ka propasti, tako da sam stao  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju