Ostalo > Chat house
samo za one koji imaju mutantna vozila i oni koji misle da ih imaju
3alfa3:
--- Citat: Deny - 27 Kolovoz, 2011, 16:31:03 --- muto
ako sve uspije kao sto kaze males :toothy12:
180 lc tuned by srad
kucelj 172
keihin pwk 28
bitubo
multivar
delta
koso satovi itd
--- Kraj citata ---
Stavi si jastuk na ledja tako da ti bude mekse kad te prehiti na ovako golom skuteru koji naprijed ima mozda 15kg ;D
Deny:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2011, 16:33:01 ---
Stavi si jastuk na ledja tako da ti bude mekse kad te prehiti na ovako golom skuteru koji naprijed ima mozda 15kg ;D
--- Kraj citata ---
nece nece nije toliko visoko koliko se cini tu :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Deny - 27 Kolovoz, 2011, 16:34:58 ---nece nece nije toliko visoko koliko se cini tu :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nije bio ni Lukin (sa SS-a) SP180 pripremljen za trke visok, al je isto bio tak gol kad sam ga probao i krenuo sam laganije, a na 50tak km/h sam odvrnuo gas i dizao je ko blesav :icon_biggrin:
Deny:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2011, 16:45:18 ---Nije bio ni Lukin (sa SS-a) SP180 pripremljen za trke visok, al je isto bio tak gol kad sam ga probao i krenuo sam laganije, a na 50tak km/h sam odvrnuo gas i dizao je ko blesav :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a i ovaj ista prica na svako dodavanje gasa dize :toothy3:a jos je serijala samo multivar
enel:
Naspram vasih mutacija, kod mene je samo mali mutirani gen :confused5: :laughing7:
Benelli sa chinarelli masinom transplantacijom dobio minarelli AC i zx-r. Dovoljno, dalja ulaganja vode ka propasti, tako da sam stao :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju