Ostalo > Motocikli

Preporuke motora

<< < (3/4) > >>

Jump33r:

--- Citat: Antares - 13 Rujan, 2010, 14:00:19 ---Ovako nešto mi se full sviđa (honda crf450) i mašina mi se ne čini prejaka, al to je prerada... orginal ta honda mi katastrofa zgleda (zbog kotača s velikim ripnama i kombinacija boja pa mi ko igračka zgleda).

--- Kraj citata ---

ZVJER...  :o   :frajer:                          :binkybaby:

3alfa3:
1. Odluci se za tip motora (najbitnije)
2. Pogledaj sto koji proizvodjac nudi u toj klasi i navedi modele pa mozemo raspravit (ne mi, nego cijeli forum  :icon_biggrin: ) kaj je najbolje
3. Napisi kako bi koristio taj motor (nacin voznje, broj prijedjenih km po sezoni i sl)
4. Racunaj da su troskovi po sezoni vrlo razliciti za razlicite tipove motora
5. Razno  ;D

te-te-ac:
stavio je sliku motora sto ima samo vrijednost opreme da si mos kupit vec "neki" bajk  :icon_biggrin: :binkybaby:

Antares:
Ma stavio sam tu sliku jer mi se prvenstvno sviđa kombinacija boja, gume i općenito što ne izgleda kao običan crosser jer generalno ne volim crossere. Vidim da gore ima dosta čiča miča kao npr. vilice, al to me ne zanima...

@alfa: nemam pojma koje su uopće razlike između motora... meni sam bitno da mi dobro zgleda, da je kvalitetan i da troškovi nisu preveliki, a dal je naked, crosser, supersport il mu je max brzina 180 il 200 i kolko ima do 100 tak svejedno...

Trinad:

--- Citat: te-te-ac - 13 Rujan, 2010, 00:01:25 ---favoriti za te novce su meni (wannabe supermoto) xt660x i (naked) er6n ..moze jos cak i malo jeftinije naci od 30tkn

i to nades prvi vlasnik.. servisiran.. nikad padano.. i idealan motorin za neki početak

--- Kraj citata ---

Dobro ti TTac kaže, yamaha xt660x  je ono šta ti tražiš  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju