Ostalo > Sportski kutak

** schmitzer **

<< < (62/63) > >>

mhr-team:
da,da,da,,, zovi nas..
mi smo uništili i šmicera i zooma23 i futsala316 i masu njih, tako da možemo i njega, samo reci  ;D

Shpeghy:
hahahahahahahahahaha. sami su se unistili ne a ne vi. e pa ne zovem vas, nego me zanima jel se jos tim bavite i imate li kakve informacije o pojedincima koje sam nabrojao?

Shpeghy:
E da zaboravih reci. Ja sam prije dvije godine bio pretplatnik kod Felshe. Neznam jel taj jos postoji. Uglavnom tip je iz bosne negdje. Kostalo je 30€ i slao je svaki dan listice. A listici neznas koji je gori od kojeg. Od 28 listica ako se dobro sjecam koje je poslao, proslo je mozda 10. I na kraju me pito ocu li nastaviti pretplatu i tvrdio da je promasio svega 7 listica. Ma ono mutljaga teska. a da nepricam da nije na web stranici objavljivao sve promasene listice.

[SB]Replica 180:

--- Citat: mhr-team - 03 Siječanj, 2013, 01:45:56 ---da,da,da,,, zovi nas..
mi smo uništili i šmicera i zooma23 i futsala316 i masu njih, tako da možemo i njega, samo reci  ;D

--- Kraj citata ---

to sa smicom je bilo horor tezi  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

neven92:
on je zarađivao na vama,ne na kladionici....da ja super pogađam parove,imam dojave i slicno,zasto bi to onda tak prodavao kad mogu zaraditi kolko hocu  sam    :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju