Ostalo > Sportski kutak

** schmitzer **

<< < (33/63) > >>

DvdAerox:
a ma, cuo sam ja da kad salje i nije bas najbolji, a i stvarno salje naivne parove, odmah mi nesto smrdi cim ih procitam... neznam, ali kad recimo stavi na blogu i procitam imam  nekako bolji filing, a i milsim da sigurnije tipove stavlja tamo samo da bi se ljudi pretplatili... sutra cu ic uplatit kzs, jer me oni vise zanimaju, necu ih pratit sa visokim ulozima, ali jednostavno mislim da su jaci od smice i cluba180 sta se tice nogometa (mada i to sta oni sugeriraju nije neka plafon prognoza...)

mhr-team:
moram priznat da sam ja izbacio liverpool sa listića iz dva razloga, što je liverpool u zoni ispadanja i što je MORAO pobjediti,... a sad i sami znate kakvo je opterećenje na igračima i ekipi koja ima strašnu povijest i ime kad se nađu u zoni ispadanja i da moraju pobjediti... tako da me čudi odkud on to da igra  :icon_scratch:

PROOF:
nadam se da ce krenut nekamo... btw ja sam sa zumom bio u + oko 800 kn... nikad nisam vise od 100 kn uplatio osim prvi put 150 i to sam izgubio.. pratio sam sve listice koje sam mogao sa min 50 kn... ako nekog zanima....

DvdAerox:

--- Citat: mhr-team - 03 Listopad, 2010, 18:50:14 ---moram priznat da sam ja izbacio liverpool sa listića iz dva razloga, što je liverpool u zoni ispadanja i što je MORAO pobjediti,... a sad i sami znate kakvo je opterećenje na igračima i ekipi koja ima strašnu povijest i ime kad se nađu u zoni ispadanja i da moraju pobjediti... tako da me čudi odkud on to da igra  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

meni je sigurniji danas bio dortmund 1x nego 1 na liverpool  :)

mhr-team:
ja sam danas odigrao 2 listića..

Chelsea-Arsenal 1    1,85   
Karlo/Hajdu/gsp-Hajduk   Ne 1,40
ShakhtarD-Dynamo Kyiv   1 1,70   
FC Barcelona-RCD Mallorca 1    1,20   
Real Madrid-Dep.La Coruna 1   1,20
UKUPNA KVOTA: 6,34

i drugi listić:

chelsea arsenal 1x
dinamo - istra 1
barcelona - mallorca 1