Ostalo > Sportski kutak

** schmitzer **

<< < (4/63) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: PROOF - 12 Rujan, 2010, 23:10:16 ---ja sam za ksz..

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Shiltac:

--- Citat: PROOF - 12 Rujan, 2010, 22:58:37 ---pogledaj na blogu kako ksz igra..ima 20 listica na mjesec  i 17 ih pogodi... kaj oces vise jbt....  meni dovoljno...

--- Kraj citata ---

bio i zum takav..

mhr-team:
i ja sam onda za kzn... ali samo pod uvjetom ako šalje na sms... jer jebada je ono preko maila... moraš non stop visit na kompu i čakat... ovako ti stigne sms i miran si...

vktr:

--- Citat: PROOF - 12 Rujan, 2010, 22:58:37 ---pogledaj na blogu kako ksz igra..ima 20 listica na mjesec  i 17 ih pogodi... kaj oces vise jbt....  meni dovoljno...

--- Kraj citata ---
ma je, sve to ljepo izgleda ovako na prvi pogled zeleno, al kad kreneš uplaćivat j an eznam šta se sjebe uglavnom ne zarađuješ onako kako si očekivao, nego ideš u minus  :headbang:  :toothy12:

opet vi KSZ  :toothy12:
Krv Znoj Suze

KZS

mhr-team:
evo odgovora... nažalost ne šalje sms  :-[

Poštovani!
Sljedeći ciklus počinje oko 4,9 do 4,10. Cijena je 350 kn (50 eura), a uplata je preko western uniona ili žiro računa. Parove dobivate najkasnije 2 sata prije početka prvog meča (mailom), uglavnom do 15 h najkasnije. U cijenu je uključeno oko 15 do max 20 listića mjesečno. Parove igrate na vlastitu odgovornost uz koje dobijete i preporuku uloga. Recimo meni je niski ulog od 200-500, srednji od 500-1500, a od 1500-xxx visok. , ne šaljemo preko sms-a..
prolaznost ovog ciklusa mozete vidjeti na blogu...uz svaki listić dobivate kratku analizu.....možete jos uplatiti ako ste zainteresirani pa cemo vam pomaknuti ciklus od do da bude mjesec dana....
1-3/10 NIŽI ULOG
4-7/10 SREDNJI ULOG
8-10/10 VISOK ULOG
Ukoliko ste zainteresirani javite nam se...
Lijep pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju