Tehnički kutak > Garaža

vx125

<< < (2/6) > >>

josip_93:
Ljep vx samo ko sto si i reko masian od vxr-a gore ee ako iams novaca visaka a nbaci bgm prednji far led stop i led zmigavce koso gp ii satvis deaka da bolje grmi  ii to ce bit to sve uu svemu skut je dosat dobro ocuvan...

Jave:
hvala na savjetima ;)  e to za auspuh me zanima...sad kao po novom zakonu sto ne smijes imat preko tolko i tolko db...eo na vx mi tu pise 90db pri 4000 i nes okretaja..a npr. da stavim deak il slicno nes bilo bi glasnije vjerovatno...sad zanima me sta je s homologiranim spuhovima? jel moze to bez problema il ne?

pralas:

--- Citat: Jave - 13 Rujan, 2010, 11:06:31 ---hvala na savjetima ;)  e to za auspuh me zanima...sad kao po novom zakonu sto ne smijes imat preko tolko i tolko db...eo na vx mi tu pise 90db pri 4000 i nes okretaja..a npr. da stavim deak il slicno nes bilo bi glasnije vjerovatno...sad zanima me sta je s homologiranim spuhovima? jel moze to bez problema il ne?

--- Kraj citata ---
nijedan hrvatski proizvodac spuhova ne nudi homologaciju :sad1:
npr serdarevic isto nije homologiran jedino ze db killer spasi :icon_thumright:
al cuo sam da su ti spuhovi poput serde,deaka za 125ccm preotvoreni i da cak mozes izgubiti na performansamate da je bolje staviti db killer...

igor.sb:
jedini hr proizvođac s homologaciom bi trebo biti shacal

al to je i onako krs  :toothy11:

steeef:
nemoj nikakve deake i điđe miđe metat,te pare rađe u mašinu bubni...
nemoj ni alu podnice,nebi se poklopile baš na motor..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju