Ostalo > Svijet računala i mobitela
problem s pretrazivacima (mozila,crom,opera)
te-te-ac:
eo sad radi i ocitava normalno.. ::) odmorio se sat i pol i bolje mu.. :icon_biggrin:
radilo je sve dobro.. brzina bila oke.. sve fajn..
ici ce svjezi sp3 gore i mislim da nece zajebavat kad mu se sprdne :binkybaby:
sqt_driver:
--- Citat: te-te-ac - 12 Rujan, 2010, 21:41:55 ---eo sad radi i ocitava normalno.. ::) odmorio se sat i pol i bolje mu.. :icon_biggrin:
radilo je sve dobro.. brzina bila oke.. sve fajn..
ici ce svjezi sp3 gore i mislim da nece zajebavat kad mu se sprdne :binkybaby:
--- Kraj citata ---
odmorio se? bolje ti provjeri temperaturu procesora u biosu, da ne ostanes bez njega i maticne... :icon_biggrin:
gokiSP:
Ugasi auto. apdejtanje windowsa. :icon_biggrin: Meni je to znalo tol'ko žderat i rama i procesora, a i internet bi bio totalno usporen.
te-te-ac:
ma radi MALO bolje..
slike nece otvorit.. i tako ::)
--- Citat: sqt_driver - 12 Rujan, 2010, 21:46:15 ---odmorio se? bolje ti provjeri temperaturu procesora u biosu, da ne ostanes bez njega i maticne... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma on je radio ..sam ja nisam bio za njim :toothy11:
sqt_driver:
--- Citat: gokiSP - 12 Rujan, 2010, 21:47:39 ---Ugasi auto. apdejtanje windowsa. :icon_biggrin: Meni je to znalo tol'ko žderat i rama i procesora, a i internet bi bio totalno usporen.
--- Kraj citata ---
da vidis podsjetio me... otvori task manager i pogledaj malo procese koje imas u toku kad ti se uspori komp. ako je nesto viska...
p.s. nema veze sto ti je komp radio, on se na "leru" ohladi cak i ako nema adekvatno hlađenje, zna se dogodit da ventilator pocne krepavat pa izgleda ko da radi a temperatura malo gore, tek toliko da ga ne ugasi a da se uspori...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju