Ostalo > Svijet računala i mobitela

problem s pretrazivacima (mozila,crom,opera)

<< < (2/3) > >>

te-te-ac:
eo sad radi i ocitava normalno..  ::) odmorio se sat i pol i bolje mu..  :icon_biggrin:

radilo je sve dobro.. brzina bila oke.. sve fajn..

ici ce svjezi sp3 gore i mislim da nece zajebavat kad mu se sprdne  :binkybaby:

sqt_driver:

--- Citat: te-te-ac - 12 Rujan, 2010, 21:41:55 ---eo sad radi i ocitava normalno..  ::) odmorio se sat i pol i bolje mu..  :icon_biggrin:

radilo je sve dobro.. brzina bila oke.. sve fajn..

ici ce svjezi sp3 gore i mislim da nece zajebavat kad mu se sprdne  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

odmorio se? bolje ti provjeri temperaturu procesora u biosu, da ne ostanes bez njega i maticne...  :icon_biggrin:

gokiSP:
Ugasi auto. apdejtanje windowsa.  :icon_biggrin: Meni je to znalo tol'ko žderat i rama i procesora, a i internet bi bio totalno usporen.

te-te-ac:
ma radi MALO bolje..

slike nece otvorit.. i tako  ::)

--- Citat: sqt_driver - 12 Rujan, 2010, 21:46:15 ---odmorio se? bolje ti provjeri temperaturu procesora u biosu, da ne ostanes bez njega i maticne...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ma on je radio ..sam ja nisam bio za njim  :toothy11:

sqt_driver:

--- Citat: gokiSP - 12 Rujan, 2010, 21:47:39 ---Ugasi auto. apdejtanje windowsa.  :icon_biggrin: Meni je to znalo tol'ko žderat i rama i procesora, a i internet bi bio totalno usporen.

--- Kraj citata ---

da vidis podsjetio me... otvori task manager i pogledaj malo procese koje imas u toku kad ti se uspori komp. ako je nesto viska...

p.s. nema veze sto ti je komp radio, on se na "leru" ohladi cak i ako nema adekvatno hlađenje, zna se dogodit da ventilator pocne krepavat pa izgleda ko da radi a temperatura malo gore, tek toliko da ga ne ugasi a da se uspori...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju