Tehnički kutak > Tuning skutera

Preporuka za usis ?

<< < (5/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: salej600 - 13 Rujan, 2010, 12:55:40 ---Ja isto bio kupio stage6 r/t viton, dao skoro 50 jevreja, namontirao+3 puta upalio, bez vožnje, odjednom nešto kao počeo štucat, pukne i crkne. Skinem usis kad ono izula se guma sa tijela ventila. Raspala se i naravno lamele više ne brtve i neće upaliti. Nikad više ništa od stage6 na moj skut. Naravno, prvo sam gledao svjećicu, iskru,lulicu, skidao i čistio karburator, prao filter, sumnjao na gorivo, živcirao se itd...

--- Kraj citata ---

dosta njih imaju onaj najobicniji usis, ko tvoj samo nije viton i nikakvih problema

SBreplica s foruma ima polovni koji je vozio min 10tkm i to kod 3 vlasnika

x-plorer:
ja sam u setu tsage6 kad sam uzima komplet usis dobio onu naj slabiju verziju al bolje od seriskih drzala mi je 3 tk to sam sve prodao i tip jos vozi na tom usisu...al za tassinaria se ocito ne isplati davat 60 eura

igor.sb:
i lamelice su u k.... na tasinariju

vidio sam 2 nova nikad koristena i zijevaju  :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2010, 13:24:01 ---i lamelice su u k.... na tasinariju

vidio sam 2 nova nikad koristena i zijevaju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako zjevaju malo, nije nužno da nevaljaju. Ako dobro nasjedaju kad se zatvore, to nije problem jer ih pritisak zatvori. Bar sam tog mišljenja xD iako, ako već kupuješ novo, normalno da očekuješ da tako i izgleda, da ništa nezjeva i sl.

Ali opet, 60€ za usis, neznam, malo mi je to puno dati za skuter kojim ču se vozat po cesti, jedino ak ne uleti nešto povoljnije pa uzmeš da ga imaš, ajde još da imaš peugeota kojima je usis problem

marin18:
a joj,sad ste me isprepadali sa tim stage6 usisom nemogu vjerovat da je tako nekvalitetan a dode 400kn,pa to je kriminal  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju