Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
haha upravo sam naletio i ja i editirao gore.. samo jos da provjerim visinu klipa u odnosu na dr.evo/top trophy cilindar i to je to..
cvele60:
--- Citat: animatrix - 24 Ožujak, 2012, 21:02:49 ---haha upravo sam naletio i ja i editirao gore.. samo jos da provjerim visinu klipa u odnosu na dr.evo/top trophy cilindar i to je to..
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: Vido sam da si editirao post... :icon_thumright:
animatrix:
update 3mj nakon:
Neko vrijeme sam ga vozio na 50cc nakon ovog zaribavanja, isao je stvarno fino ali je i 50cc uspio zaribati koji put i otic u k.. zamjenjen semering sa strane variomata, prebrtvljena prirubnica i kavez lamelica, cilindar bio na busenju, uzeo meteora 48x12, sve zajedno me izaslo 40ak eura da 70cc bude na cesti opet.. potrefio me i tehnicki taman kad mi je 50cc poceo jebavat pa sam se strpio da dodje 70cc nazad da idem na regu.. vracene sve plastike na motor sto trebaju biti, cdi s blokadom itak.. sad samo razrada i tehnicki...
dekl obojan, vise nije hulk, treba stavit kurblu gore, postelat karb, trenutno je prevelika dizna i jaka mjesavina
walkay:
uff, vidim da cilindar nije turpijan, to nece valjati! ;D
radomir.g:
Obavezno malo obori te ostre ivice na kanalima, jer zna karika da zapne kad je tako ostra ivica i onda eto opet sranja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju