Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
Domba:
--- Citat: animatrix - 29 Veljača, 2012, 21:40:17 ---Motor skoro sklopljen, malo jos fali da se sve zavrsi, najvise ce me patiti stelanje karba jer nemam dizni, negdje sam ih posijao
--- Kraj citata ---
Ovo vec lici na skuter :)
Kako si mogao posijati dizne, ccc. Ne opet na voznju sa krivom diznom :)
animatrix:
imao sam nekoliko dizni i nemogu naci tu vrecicu od chipoteke nigdje... isto tako sam posijao i skoro pa novo piaggio kvacilo koje sam ti vec spominjao.. koda je u zemlju propalo... jedva sam nasao nekoliko sarafa za zasarafit ove plastike.. fali mi jos saka sarafa da sve to dovedem u red...
Domba:
--- Citat: animatrix - 01 Ožujak, 2012, 00:32:17 ---imao sam nekoliko dizni i nemogu naci tu vrecicu od chipoteke nigdje... isto tako sam posijao i skoro pa novo piaggio kvacilo koje sam ti vec spominjao.. koda je u zemlju propalo... jedva sam nasao nekoliko sarafa za zasarafit ove plastike.. fali mi jos saka sarafa da sve to dovedem u red...
--- Kraj citata ---
ccc pa sto ti radis sa tim svime?
Ja sam isto izgubio sarafa, tj onih limenih "U profila" i nesto sarafa. Pokusati cu ovih dana naci neki ispravni koji ne drzi nista pametno i otici u potragu po gradu jel to ima negdje za kupiti.
walkay:
Koji karb imas gore, imam neke dizne od 60-90 M5, ako ti moze pomoci! :icon_thumright:
JogFromYamaha:
ti si tako kul imas motor u kuci, mozemo se s tobom druziti ili stajat kre tebe? XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju